Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 εορταστικά hacks ομορφιάς που θα λατρέψεις

Απλές κινήσεις που θα σου αλλάξουν την beauty ρουτίνα!


Κέλλυ Νόβακ

Τα Χριστούγεννα είναι πάντα μια… πολυάσχολη περίοδος για όλους μας. Γιατί λοιπόν να πρέπει να χάσεις χρόνο μπροστά στον καθρέφτη για να δείχνεις όμορφη, όταν μπορείς να το κάνεις σε χρόνο dt; Τα παρακάτω 3 hacks αφορούν το μακιγιάζ, τα μαλλιά και το δέρμα και θα σε σώσουν από… καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης!

#1. Για να μείνει σταθερό όλο το βράδυ το χτένισμά σου τότε κάνε το εξής: Ψέκασε μερικά τσιμπιδάκια με λακ ή με λίγο dry shampoo και στερέωσε στα σημεία που έχεις περισσότρο ανάγκη.

#2. Για ένα γρήγορα και εύκολα λαμπερό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου, πριν βαφτείς βάλε λίγη ενυδατική κρέμα. Το… twist εδώ όμως είναι να προσθέσεις στην κρέμα σου λίγο από το highlighter σου και να απλώσεις σε όλο το πρόσωπο. Η επιδερμίδα σου θα είναι και ενυδατωμένη όλο το βράδυ αλλά θα έχει και μια πραγματικά φυσική λάμψη!

#3. Αν νιώθεις ότι λόγω καιρού, το δέρμα σου γίνεται γρήγορα ξηρό, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψεκάσεις με λίγο ροδόνερο. Μπορείς να φτάξεις το δικό σου και να το αποθηκεύσεις σε ένα travel size μπουκαλάκι και να το κουβαλάς μαζί σου παντού. Ψέκαζε κάθε φορά που νιώθεις ότι «τραβάει» το δέρμα και αυτό θα ενυδατώνεται αμέσως. Άσε που θα μοσχοβολάς διαρκώς!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30