Skip to main content

BEAUTY TIPS

Serum προσώπου 2020

6 λόγοι να βάλεις το serum στην ρουτίνα ομορφιάς σου


Κέλλυ Νόβακ

Ακούω πάρα πολύ συχνά από φίλες μου αλλά και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, ότι δεν χρησιμοποιούν serum στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς τους. Και κάθε φορά, τους βάζω... τις φωνές!

Ένας ορός για το πρόσωπο -ο οποίος εφαρμόζεται πριν την κρέμα ημέρας-, είναι το ίδιο σημαντικός με την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας. Είναι μέσα στην λίστα με τα απαραίτητα για την καθημερινή μας ρουτίνα ομορφιάς. Τώρα, ξέρω ότι μπορεί να νιώθεις ότι χρειάζονται ένα σωρό προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας μας και ότι πρέπει να αφιερώνεις χρόνο για αυτή την διαδικασία και εν μέρει αυτό είναι σωστό. Παρόλα αυτά, είναι η μόνη και πιο ουσιαστική λύση για να διατηρήσεις μια φρέσκια επιδερμίδα με την οποία θα είσαι τελικά πάντα ικανοποιημένη. Αυτό και μόνο είναι λόγος αρκετός. Και για να έχεις πάντα αυτή την πολυπόθητη σφριγιλλή όψη, πρέπει να μπει και το serum στην ζωή σου.

Κι αν δεν έχεις πειστεί, έχω 6 λόγους που θα το κάνουν! Να γιατί πρέπει να βάλεις το serum στη ζωή σου.

#1. Ένας ορός πριν την κρέμα ημέρας έχει την ιδιότητα να «κλειδώνει» την υγρασία της επιδερμίδας, διατηρώντας την ελαστική όλες τις ώρες.

#2. Ένας ορός θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, καθώς έχει ως βάση του το νερό, ενώ τα περισσότερα προϊόντα περιέχουν και συστατικά όπως κολλαγόνο, βιταμίνη Ε και βιταμίνη C.

#3. Λόγω λοιπόν του ότι έχει βάση το νερό, τα περισσότερα serums έχουν ελαφριά σύσταση και υφή, κάτι που σημαίνει ότι δεν «βαραίνουν» την επιδερμίδα.

#4. Ένα serum κάνει για όλους τους τύπους δέρματος, είτε έχεις ξηρή είτε λιπαρή επιδερμίδα. Θα φέρει την σωστή ισορροπία σε όποια κατηγορία επιδερμίδας και αν ανήκεις.

#5. Βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος καθώς βοηθάει στην αναπαραγωγή κυττάρων.

#6. Εν καιρώ, βοηθάει στην μείωση και καταπολέμηση της ακμής, εφόσον το serum που επιλέξεις περιλαμβάνει και ρετινόλη που επιταχύνει την αναπαραγωγή νέων κυττάρων.

 

Σημαντική σημείωση: Φυσικά, όλα τα παραπάνω ισχύουν μόνο ότι επιλέξεις ένα καλό προϊόν serum. Προσωπικά, ένα από τα αγαπημένα μου είναι το Revitalizing Serum [Intensive Skin Energizing] της Frezyderm. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος. Έχει καταπληκτική σύνθεση και ουσιαστικά δημιουργεί σαν ένα προστατευτικό φιλμ, όταν το εφαρμόσεις. Κάνει την επιδερμίδα, εξαιρετικά βελούδινη και λαμπερή. 

 

6reasonwhytowearserum-01.jpg
 

Tips εφαρμογής: Πριν εφαρμόσεις το serum φρόντισε να έχεις ψεκάσει την επιδερμίδα με ένα toner ή face mist. Εφάρμοσε το Revitalizing Serum [Intensive Skin Energizing] της Frezyderm, πριν στεγνώσει τελείως το δέρμα σου από το toner. Άπλωσε καλά και έπειτα άπλωσε την κρέμα ημέρας. Εγώ, χρησιμοποιώ -και πάλι από την Frezyderm-, την Moistrurizing Plus [Hydrating & Reconstructing Cream] (την χρησιμοποιώ εδώ και 4 μήνες περίπου) η οποία έχει εξισορροπήσει άψογα τα επίπεδα των φυσικών ελαίων που παράγει το δέρμα μου (έχω αρκετά λιπαρή επιδερμίδα), χωρίς όμως να χάνει την λάμψη και σφριγγιλότητά της. 
 

6reasonwhytowearserum-02.jpg

​Δοκίμασέ τις και θα σε θυμηθείς!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Το gender reveal party & το φύλο του μωρού που περιμένει

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια