Θέλω να κρύψω την ηλικία μου

Θέλεις να κρύψεις την ηλικία σου; Αυτά είναι τα 7 σημεία του σώματος που την προδίδουν

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Οι περισσότερες από εμάς γνωρίζουμε τη σημασία της πρόληψης ενάντια στο χρόνο, όσον αφορά στο πρόσωπο. Πόσες, όμως, φροντίζουν συστηματικά τα υπόλοιπα μέλη του σώματός τους; Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και το στόμα δεν είναι οι μόνες ενδείξεις πως μεγαλώνουμε, καθώς τα σημάδια του χρόνου γίνονται ορατά μεταξύ άλλων και στα μαλλιά, τα χέρια και το λαιμό. 

Μαλλιά: Οι περισσότερες γυναίκες μετά τα 30 έχουν λιγότερο πυκνά και δυνατά μαλλιά, οπότε επένδυσε σε εξειδικευμένα αντιγηραντικά προϊόντα - το νέο trend στο χώρο της περιποίησης μαλλιών.

Χέρια: Τα χέρια είναι το πρώτο σημείο που πλήττεται από την ηλιακή ακτινοβολία, οπότε μην ξεχνάς να τα απολεπίζεις συχνά και να τους απλώνεις καθημερινά μια πλούσια ενυδατική κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας.

Αγκώνες: Οι αγκώνες είναι από τα πιο “ταλαιπωρημένα” σημεία του σώματος, καθώς το δέρμα αναγκάζεται να τεντώνει συνέχεια. Το μυστικό για να δείχνουν ελκυστικοί είναι η συχνή ενυδάτωση και η απολέπιση με λάδι, λεμόνι και ζάχαρη.

Ντεκολτέ: Το δέρμα στο λαιμό και το ντεκολτέ είναι το ίδιο ευαίσθητο με αυτό του προσώπου σου, οπότε μην παραλείπεις να απλώνεις καθημερινά τις κρέμες και το αντηλιακό σου και σε αυτά τα σημεία.

Πέλματα: Όσο περνά ο καιρός θα παρατηρείς περισσότερα ξηρά σημεία και διχρωμίες στα πόδια σου. Για να μειώσεις τα σημάδια του χρόνου, κάνε τους συχνά μασάζ, ενώ προσπάθησε μερικές φορές την εβδομάδα να εφαρμόζεις μια ενυδατική κρέμα και να κοιμάσαι με κάλτσες.

Γόνατα: Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους αγκώνες, το δέρμα στα γόνατα ταλαιπωρείται καθημερινά, με αποτέλεσμα να χαλαρώνει νωρίς. Η πιο αποτελεσματική τακτική πρόληψης δεν είναι άλλη από τη συχνή ενυδάτωση με βούτυρο Καριτέ.

Πρόσωπο: Φυσικά το πρόσωπο είναι αυτό που συνήθως αποκτά πρώτο ρυτίδες, λεπτές γραμμές και κηλίδες, οπότε η χρήση προληπτικών προϊόντων είναι τόσο απαραίτητη όσο και η αντηλιακή προστασία.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares