4 εύκολοι τρόποι για να κρατήσεις τα μαλλιά σου... στο ύψος των περιστάσεων!

Επιστροφή στον όγκο.

Μαρία Μυλωνά

Δε χρειάζεται να είσαι μάγος της κομμωτικής για να καταφέρεις να δώσεις ζωή και ενέργεια στα μαλλιά σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας. 

1. Μείνε στον αφρό. Μπορεί να θεωρείς ότι δε διαφέρει ιδιαίτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα styling, αλλά το βασικό πλεονέκτημα του έγκειται στο γεγονός ότι περιέχει ρητίνη. Η τελευταία δημιουργεί ένα απαλό στρώμα πάνω στην ρίζα της τρίχας κι, έτσι, δίνει όγκο στα μαλλιά και τα κάνει να δείχνουν πιο πυκνά και σέξι. 

2. Στέγνωσε τα ανάποδα. Άπλωσε λίγο αφρό σε νωπά μαλλιά (ξεκινώντας από τη ρίζα και καταλήγοντας στις άκρες). Στη συνέχεια, ρίξε μπροστά τα μαλλιά σου και άρχισε να τα στεγνώνεις με φορά από τις ρίζες προς τις άκρες.

3. Χρησιμοποίησε μία μεγάλη στρογγυλή βούρτσα για να χτενίσεις τα μαλλιά σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσεις extra όγκο. Τύλιξε κάθε τούφα από τη ρίζα (περίπου 6 εκατοστά) και, έπειτα, κύλισε απαλά τη βούρτσα και το σεσουάρ μέχρι την άκρη της. 

4. Κάνε τις σωστές κινήσεις κατά το στέγνωμα. Να θυμάσαι ότι η μύτη του σεσουάρ πρέπει να κοιτάει προς τις άκρες της τρίχας, ενώ, οι κινήσεις που κάνεις με αυτό πρέπει να έχουν καθοδική πορεία γιατί, διαφορετικά, τα μαλλιά σου θα «πέσουν» και θα ατονήσουν.

Κείμενο: Φύλλις Νικολάου About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares