6 πράγματα που μας μαθαίνουν οι άντρες για την ομορφιά μας

Την προσοχή σου παρακαλώ! 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Τι κι αν ξοδεύεις ατέλειωτες ώρες στον καθρέφτη για να είσαι άψογη στο πρώτο ραντεβού; Οι άντρες νοιάζονται για πιο απλά πράγματα, όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνισή μας. Γι' αυτό κι εμείς ζητήσαμε τη βοήθεια του συντρόφου/κολλητού/συναδέρφου και σου αποκαλύπτουμε τι προτιμούν οι άντρες.

1. Ελκύονται περισσότερο από την απαλότητα και το άρωμα στα μαλλιά σου, παρά από κάποιο περίτεχνο χτένισμα.

2. Σε θέλουν φυσική, για να βεβαιωθούν ότι ο άνθρωπος που κοιμάται δίπλα τους την επόμενη μέρα δεν είναι κάποιος άγνωστος. Περιορίσου λοιπόν σε ένα ελαφρύ μακιγιάζ. Μάσκαρα, nude lips και eyeliner αρκούν.

3. Θεωρούν αισθησιακή τη μικρή ποσότητα αρώματος επάνω σου, σε αντίθεση με τον πνιγμό που πολλές φορές τους προκαλείς από το overdose.

4. Θέλουν απαλή την επιδερμίδα σου, όμως να είσαι σίγουρη ότι δε σκέφτονται ποτέ «α, δεν έχει κάνει απολέπιση σήμερα;»! Αν δε σου μένει χρόνος, απλά εφάρμοσε ένα body cream.

5. Κεφάλαιο αποτρίχωση. Ποιος άντρας θα ήθελε μια γυναίκα μη αποτριχωμένη; Σου δικαιολογούν όμως κάποια σημεία που δεν είναι τόσο αισθητά, π.χ. χέρια. 

6. Μην το παρακάνεις με το bronzer. Για τους άντρες δεν "εκπέμπεις" καλοκαίρι. Αντίθετα, δείχνεις πορτοκαλί και έτοιμη να ξεβάψεις.  About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares