Skip to main content

BEAUTY TIPS

6 πράγματα που μας μαθαίνουν οι άντρες για την ομορφιά μας

Την προσοχή σου παρακαλώ! 



Τι κι αν ξοδεύεις ατέλειωτες ώρες στον καθρέφτη για να είσαι άψογη στο πρώτο ραντεβού; Οι άντρες νοιάζονται για πιο απλά πράγματα, όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνισή μας. Γι' αυτό κι εμείς ζητήσαμε τη βοήθεια του συντρόφου/κολλητού/συναδέρφου και σου αποκαλύπτουμε τι προτιμούν οι άντρες.

1. Ελκύονται περισσότερο από την απαλότητα και το άρωμα στα μαλλιά σου, παρά από κάποιο περίτεχνο χτένισμα.

2. Σε θέλουν φυσική, για να βεβαιωθούν ότι ο άνθρωπος που κοιμάται δίπλα τους την επόμενη μέρα δεν είναι κάποιος άγνωστος. Περιορίσου λοιπόν σε ένα ελαφρύ μακιγιάζ. Μάσκαρα, nude lips και eyeliner αρκούν.

3. Θεωρούν αισθησιακή τη μικρή ποσότητα αρώματος επάνω σου, σε αντίθεση με τον πνιγμό που πολλές φορές τους προκαλείς από το overdose.

4. Θέλουν απαλή την επιδερμίδα σου, όμως να είσαι σίγουρη ότι δε σκέφτονται ποτέ «α, δεν έχει κάνει απολέπιση σήμερα;»! Αν δε σου μένει χρόνος, απλά εφάρμοσε ένα body cream.

5. Κεφάλαιο αποτρίχωση. Ποιος άντρας θα ήθελε μια γυναίκα μη αποτριχωμένη; Σου δικαιολογούν όμως κάποια σημεία που δεν είναι τόσο αισθητά, π.χ. χέρια. 

6. Μην το παρακάνεις με το bronzer. Για τους άντρες δεν "εκπέμπεις" καλοκαίρι. Αντίθετα, δείχνεις πορτοκαλί και έτοιμη να ξεβάψεις.  

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα