Skip to main content

BEAUTY TIPS

6 βήματα για να μεταμορφωθείς από office girl σε sexy diva!

Είναι εύκολο. 



Αν σε πιέζει ο χρόνος και θέλεις να αλλάξεις το πρωινό μακιγιάζ για μια πιο glamorous βραδινή εμφάνιση, τότε σου έχω τη λύση! Λείπουν μόνο μερικά προϊόντα από το νεσεσέρ σου, για flawless αποτέλεσμα. Αντί να ξεβαφτείς και να ξανά βαφτείς, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και θα είσαι έτοιμη σε λίγα μόνο λεπτά.

1. Δώσε λάμψη στο πρόσωπο: Συμφωνώ, ότι στη δουλειά δεν πρέπει να λάμπεις ιδιαίτερα, αλλά να υιοθετείς διακριτικό μακιγιάζ. Για τις πρωινές ώρες ένα ρουζ στα μάγουλα είναι ιδανικό, για ένα πιο κοριτσίστικο και φυσικό χαμόγελο. Για τη βραδινή σου έξοδο όμως, θα χρειαστείς ένα προϊόν λάμψης. Πέρασε λίγη ποσότητα με ένα πινέλο μόνο στα ζυγωματικά σου και αφού ανανεώσεις πρώτα το ρουζ.

2. Επένδυσε σε shimmer shadows: Ανακάλυψε τις χρωματιστές σκιές με λίγο γκλίτερ και διάλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει. Για να τονίσεις το μακιγιάζ σου και να το κάνεις πιο βραδινό, εφάρμοσε μια τέτοια σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών και στο κόκκαλο των φρυδιών, ακριβώς πάνω από την εξωτερική γωνία. Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις φρέσκια και ανανεωμένη.

3. Βάλε highlighter: Θεωρώ πως η powder μορφή του είναι η πιο εύκολη στη χρήση. Το μυστικό με το συγκεκριμένο προϊόν είναι η γνώση. Να ξέρεις δηλαδή πόσο και που το χρησιμοποιείς, για να μην φέρεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Σκέψου, ότι μπορείς να λάμπεις και να γυαλίζεις ακόμα κι όταν το πρόσωπο σου είναι λιπαρό ή ιδρωμένο από την έκθεση του στην ατμόσφαιρα. Το highlighter έχει ιριδίζοντα στοιχεία που χαρίζουν στην επιδερμίδα την απαράμιλλη λάμψη που της αξίζει. Φόρεσε το στο κόκκαλο της μύτης, στα ζυγωματικά, στο τόξο του φρυδιού αντί για σκιά, επάνω από το πιγούνι. 

5. Τόνισε τα χείλη σου: Παίξε με τις αποχρώσεις το κραγιόν και τόνισε τα χείλη σου αφαιρώντας το πρωινό gloss. Αντικατέστησε το με ένα έντονο κραγιόν, όπως το κόκκινο ή ένα dark lipstick.

6. Ανέβασε την ένταση: Τόνισε τα μάτια σου με μερικές επιπλέον στρώσεις μάσκαρα. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;