Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τι να κάνεις για να μην φαίνονται οι πόροι σου

Πόροι; Τι είναι αυτό;


Κέλλυ Νόβακ

Οι celebrities είναι άνθρωποι κι αυτοί, σαν εμάς! Βέβαια, ενώ κι αυτοί έχουν καθημερινές συνήθειες σαν εμάς, υπάρχουν στιγμές που πραγματικά νομίζουμε ότι είναι υπεράνθρωποι.

Όσον αφορά το μακιγιάζ τους, για παράδειγμα, μερικές φορές νιώθουμε ότι πολλές σταρ είναι λες και έχουν κάποιο μάγο δίπλα τους, και καταφέρνουν κάθε φορά να πετυχαίνουν τόσο άψογα looks.

Δηλαδή, ακόμα και στις παπαρατσικές φωτογραφίες τους, είναι μερικές γυναίκες που όση ώρα κι αν κοιτάξεις, δεν θα δεις καμία ατέλεια. Ακόμα και κάτω από μεγεθυντικό φακό να βάλεις τα μακιγιάζ τους, δεν θα δεις ούτε έναν πόρο να…. «ξεπετάγεται»! Πώς το κάνουν αυτό επιτέλους; Γιατί το να ξεφορτωθεί κανείς τους πόρους είναι μια διαδικασία που θέλει τον χρόνο της. Πώς λοιπόν, καταφέρνουν οι διάσημες γυναίκες και τους κάνουν σαν να μην υπάρχουν;

Απλό! Κάνουν τα παρακάτω τρικ! Τέσσερα τρικ για την ακρίβεια, τα οποία θα «μεταμφιέσουν» ακόμη και την πιο τραχιά επιδερμίδα και θα την κάνουν να δείχνει στην πιο λαμπερή και λεία!

Πες «ναι» στο primer

Το primer είναι ένας καλός τρόπος να καλύψεις τους πόρους. Ο τρόπος που θα το εφαρμόσεις όπως είναι το μυστικό. Μην απλώσεις απλά το primer στην επιδερμίδα, αλλά πίεσε το προϊόν στις μικροσκοπικές τρυπούλες των πόρων, δημιουργώντας ένα λείο «καμβά».

Χρησιμοποίησε το κατάλληλο foundation

Ένα παχύρευστο, υγρό foundation έχει την τάση να τονίζει περισσότερο τους πόρους. Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, φρόντισε να χρησιμοποιείς ένα foundation σε στερεά μορφή το οποίο θα προσφέρει ένα ματ αλλά λείο αποτέλεσμα.

Εφάρμοσε με πινέλο

Όταν εφαρμόσεις το foundation μην χρησιμοποιήσεις beauty blender ή σφουγγαράκι. Προτίμησε ένα πινέλο foundation και άπλωσε το προϊόν ομοιόμορφα και με κυκλικές κινήσεις για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Ματ επιδερμίδα

Αν έχεις μεγάλους πόρους, το πιο πιθανό είναι η περιοχή του Ταυ (ανάμεσα στα φρύδια και πάνω από την μύτη) να είναι λιπαρή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα για φαίνονται οι πόροι σου ακόμη περισσότερο. Φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου, blotting sheets τα οποία απορροφούν την λιπαρότητα και προσφέρουν ματ επιδερμίδα!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department