Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το μυστικό της Kim Kardashian για ένα φυσικό ξάνοιγμα στα μαλλιά

Το απόλυτο hack που θα λατρέψεις!


Κέλλυ Νόβακ

Τους τελευταίους μήνες, η Kim Kardashian αλλάζει διαρκώς το χρώμα των μαλλιών της. Αν και επέστρεψε πάλι την απόχρωσή της, στο φυσικό της καστανό χρώμα, η Kim K. μέχρι και λίγο καιρό είχε είτε τα μαλλιά της πλατίνα, είτε μπλε ή το πιο πρόσφατο (και αγαπημένο) μας ροζ!

Η ίδια λοιπόν, αποκάλυψε στο site της, το απόλυτο hack που έκανε μέσα σε 20 λεπτά τα μαλλιά της να ξανοίξουν. Έχοντας λοιπόν, κουραστεί με τα neon, φούξια μαλλιά της, η Kim έλιωσε μερικές ταμπλέτες βιταμίνης C και τις έβαλε στο σαμπουάν της.

Άφησε το μείγμα αυτό στα μαλλιά για 20 λεπτά (σαν μια DIY μάσκα μαλλιών) και μόλις τα ξέπλυνε το χρώμα το μαλλιών της μετατράπηκε από έντονο φούξια σε ανοιχτόχρωμο, παστέλ ροζ!

Αν και οι «σπασμένες» βιταμίνες C δεν έκαναν τα μαλλιά της και πάλι ξανθά, αυτός ο τρόπος την βοήθησε να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της πολύ!

«Ήθελα να ξεθωριάσουν τα μαλλιά μου και από έντονο φούξια να γίνουν παστέλ ροζ. Έβαλα αυτές τις ταμπλέτες βιταμίνης C τις έλιωσα μέχρι να γίνουν σκόνη και τις έβαλα στο σαμπουάν μου», γράφει η Kim. «Άφησα το σαμπουάν για 20 λεπτά και έπειτα ξέπλυνα. Περίμενα τα μαλλιά μου να γίνουν και πάλι ξανθά, αλλά το χρώμα μου ήταν ένα απαλό ροζ το οποίο τελικά μου άρεσε πολύ!».

https://www.instagram.com/p/BgG6KJCl6UB/?utm_source=ig_embed

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Dry Brushing: 6 λόγοι για να ξεκινήσεις το στεγνό βούρτσισμα της επιδερμίδας σου αυτή την άνοιξη

Το dry brushing είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στην επιδερμίδα του σώματός σου

BEAUTY TIPS

Πώς θα διατηρήσεις το δέρμα στα χέρια σου ενυδατωμένο και αψεγάδιαστο

Ένα πολύ αποτελεσματικό τρικ για την περιοχή των νυχιών

BEAUTY TIPS

3 συχνά λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το χρώμα των μαλλιών σου

Το ήξερες ότι αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν τα βαμμένα μαλλιά;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός