Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τέλεια εμφάνιση σε 5’ 

Τόσο χρόνο χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ και να κλέψεις τη λάμψη των σταρ! 



1ο Βήμα: Κρύψε τους μαύρους κύκλους

Απλώνοντας κονσίλερ κάτω από τα μάτια και στη εσωτερική γωνία τους και σβήνοντάς το απαλά στα πλάγια της μύτης, προσθέτεις λάμψη στο πρόσωπό σου. Εάν έχεις μαύρους κύκλους και θέλεις να τους καλύψεις ολοκληρωτικά, χρησιμοποίησε πρώτα ένα διορθωτικό χρώματος σε ροδακινί απόχρωση. Για την εφαρμογή του, χρησιμοποίησε ένα επίπεδο πινέλο. Σβήσ’ το καλά απλώνοντας το με τις άκρες του δείκτη σου. 

 2ο Βήμα: Ανάδειξε την επιδερμίδα σου

Το ρουζ είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσεις λάμψη στα χαρακτηριστικά σου. Επίλεξε τη σωστή φόρμουλα –πούδρα, κρεμώδη υφή ή τζελ- και  άπλωσε το προϊόν ακριβώς στην κορυφή από τα μήλα του προσώπου σου σβήνοντας στα πλάγια, στο τριχωτό της κεφαλής. Στη συνέχεια, «ανακάτεψε» το χρώμα (από τα μάγουλα προς το πηγούνι) χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ή ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ.

3ο Βήμα: Δώσε έμφαση στο βλέμμα

Η μαύρη μάσκαρα αναδεικνύει το βλέμμα. «Δούλεψε» με το βουρτσάκι από τη βάση των βλεφαρίδων προς τις άκρες (είναι σημαντικό να θυμάσαι να ρολάρεις το βουρτσάκι σ’ αυτή τη κίνηση). Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεχωρίζεις τις βλεφαρίδες και να αποφύγεις τη δημιουργία κόμπων. 

4ο Βήμα: Ολοκλήρωσε με γκλος

Το γκλος είναι το ιδανικό προϊόν για τα χείλη σου καθώς περνούν τα χρόνια. Ανακλά το φως από το πρόσωπο και κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη και εντυπωσιακά. Διάλεξε ένα προϊόν με διακριτική λάμψη σε απόχρωση ένα ή δύο τόνους πιο σκούρα από τη φυσική των χειλιών σου. 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.