Τέλεια εμφάνιση σε 5’ 

Τόσο χρόνο χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ και να κλέψεις τη λάμψη των σταρ! 

Allyou Team

1ο Βήμα: Κρύψε τους μαύρους κύκλους

Απλώνοντας κονσίλερ κάτω από τα μάτια και στη εσωτερική γωνία τους και σβήνοντάς το απαλά στα πλάγια της μύτης, προσθέτεις λάμψη στο πρόσωπό σου. Εάν έχεις μαύρους κύκλους και θέλεις να τους καλύψεις ολοκληρωτικά, χρησιμοποίησε πρώτα ένα διορθωτικό χρώματος σε ροδακινί απόχρωση. Για την εφαρμογή του, χρησιμοποίησε ένα επίπεδο πινέλο. Σβήσ’ το καλά απλώνοντας το με τις άκρες του δείκτη σου. 

 2ο Βήμα: Ανάδειξε την επιδερμίδα σου

Το ρουζ είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσεις λάμψη στα χαρακτηριστικά σου. Επίλεξε τη σωστή φόρμουλα –πούδρα, κρεμώδη υφή ή τζελ- και  άπλωσε το προϊόν ακριβώς στην κορυφή από τα μήλα του προσώπου σου σβήνοντας στα πλάγια, στο τριχωτό της κεφαλής. Στη συνέχεια, «ανακάτεψε» το χρώμα (από τα μάγουλα προς το πηγούνι) χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ή ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ.

3ο Βήμα: Δώσε έμφαση στο βλέμμα

Η μαύρη μάσκαρα αναδεικνύει το βλέμμα. «Δούλεψε» με το βουρτσάκι από τη βάση των βλεφαρίδων προς τις άκρες (είναι σημαντικό να θυμάσαι να ρολάρεις το βουρτσάκι σ’ αυτή τη κίνηση). Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεχωρίζεις τις βλεφαρίδες και να αποφύγεις τη δημιουργία κόμπων. 

4ο Βήμα: Ολοκλήρωσε με γκλος

Το γκλος είναι το ιδανικό προϊόν για τα χείλη σου καθώς περνούν τα χρόνια. Ανακλά το φως από το πρόσωπο και κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη και εντυπωσιακά. Διάλεξε ένα προϊόν με διακριτική λάμψη σε απόχρωση ένα ή δύο τόνους πιο σκούρα από τη φυσική των χειλιών σου. 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares