Εύκολα hacks για να δείχνεις πιο νέα - AllYou.gr

Search

 

Εύκολα hacks για να δείχνεις πιο νέα

Φρεσκαδούρα σε χρόνο dt!

20 Αυγούστου 2018
Συντάκτης : Κέλλυ Νόβακ

Όλη μας την ζωή, κυνηγάμε τον χρόνο. Να ζήσουμε εμπειρίες όσο είμαστε νέες. Να παραμείνουμε για πάντα νέες. Να δείχνουμε πάντα νέες. Γιατί το να φαίνεται η «ζωή» στο πρόσωπό μας, από τις δυσκολίες μέχρι τις χαρές, θεωρείται «κατακριτέο». Αν όχι αυτό, είναι το λιγότερο, ταμπού. Αγαπάμε την ηλικία μας όποια κι αν είναι αυτή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν περιποιούμαστε πάντα τον εαυτό μας.

Είναι βέβαια κάποιες στιγμές που θέλουμε να δείχνουμε φρέσκιες, no matter what. Ίσως επειδή νιώθουμε την αυτοπεποίθηση να πέφτει, και το έχουμε πολύ ανάγκη!

Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν 3 hacks που θα προσφέρουν όλα όσα χρειαζόμαστε σε χρόνο dt!

Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά

Ένα από τα πιο νεανικά looks είναι να πιάσεις πολύ ψηλά τα μαλλιά σου. Πιάνοντας τα μαλλιά σου ψηλά, αυτόματα τραβάς την προσοχή στα ματιά σου και τίποτα δεν «φωνάζει» περισσότερο αυτοπεποίθηση το όμορφο βλέμμα σου!

Εφαρμογή μακιγιάζ

Ειδικά αν εφαρμόζεις μακιγιάζ καθημερινά, φρόντισε να το κάνεις «έξυπνα». Είναι σημαντικό να προσέχεις την εφαρμογή του μακιγιάζ, όταν βάφεσαι. Φρόντισε να κάνεις πάντα απαλές κινήσεις όταν βάφεσαι, αποφεύγοντας τις κοκκινίλες και τις δερματικές ενοχλήσεις. Επίσης, σε τέτοιες περιπτώσεις, απέφυγε τα «βαριά» μακιγιάζ. Όσο πιο απλό το look σου, τόσο πιο νεανική θα δείχνει και η επιδερμίδα σου!

Το serum το καλό

Αγαπάω τα serum και για μια λαμπερή και προστατευμένη επιδερμίδα, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι, η εφαρμογή του είναι απαραίτητη. Αλλά να θέλεις να… λάμψεις σε χρόνο dt εφάρμοσε ένα lifting serum το οποίο αμέσως θα προσφέρει ενυδάτωση, λάμψη και θα κάνει το δέρμα να δείχνει… αλαβάστρινο!

Κεντρική φωτό: Instagram @ smilelabcosmeticsΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Wet look!

Το απόλυτο hair style του καλοκαιριού.

Επίμονη ακμή; Ίσως φταίει αυτό

Μπορεί να ευθύνεται αυτή η μικρή συνήθειά σου