Skip to main content

BEAUTY TIPS

Σώσε χρόνο από το καθημερινό σου τελετουργικό

4 tips για να ετοιμάζεσαι γρήγορα το πρωί.


Κέλλυ Νόβακ

Ξυπνάς για να πας στην δουλειά και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι πώς θα ήθελες να κοιμηθείς κι άλλο. Ξεκλέβεις λίγα λεπτά παραπάνω. Παρόλα αυτά, πρέπει να σηκωθείς. Και όχι μόνο πρέπει να σηκωθείς, αλλά πρέπει και να ετοιμαστείς, αν δεν θέλεις να δείχνεις σαν… ζόμπι δηλαδή στο γραφείο!

Ποιος έχει χρόνο όμως γι’ αυτά; Κανείς, αλλά υπάρχει τρόπος να ξεκλέψεις λίγα λεπτά και με μερικά… κόλπα να σώσεις χρόνο από την καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς!

Φωτιά στα κόκκινα

Αν θέλεις να δείχνεις περιποιημένη χωρίς να χρειαστεί να χάσεις χρόνο, βάφοντας όλο το πρόσωπο, απλά βάλε ένα κόκκινο κραγιόν! Θα σε φωτίσει, θα σε κάνει να δείχνεις περιποιημένη και θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση για την δύσκολη ημέρα που έχεις ν’ αντιμετωπίσεις!

Προϊόντα 2 σε 1

Γενικά δεν είμαι πάντα υπέρ των 2 σε 1 προϊόντων ομορφιάς, αλλά σε περιστάσεις σαν αυτές που θέλεις να σώσεις λίγο χρόνο από την πρωινή ρουτίνα, τότε η χρήση τους είναι πολύτιμη! Ποτέ δεν παραλείπουμε την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας και την εφαρμογή αντηλιακού, γι’ αυτό μια ενυδατική με SPF θα σου κερδίσει πολύ χρόνο! Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με άλλα προϊόντα ομορφιάς, όπως μια BB cream η οποία θα προσφέρει κάλυψη στο πρόσωπο, αλλά και ενυδάτωση.

Σημαντική σημείωση: Το tip αυτό δεν είναι μια μόνιμη λύση. Είναι σημαντικό, όταν έχεις χρόνο να εφαρμόζεις δύο διαφορετικά προϊόντα για ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία. Αυτή η συμβουλή ισχύει ΜΟΝΟ για τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο. Δεν πρέπει να σου γίνει συνήθεια, αν θες μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα!

Κοντά σου σαν φυλαχτό

Μπορεί να μην πρόκειται για πρωινή συνήθεια, αλλά υπό μια έννοια σου κερδίζει χρόνο για την επόμενη μέρα. Πριν πέσεις για ύπνο, είναι σημαντικό να έχεις κοντά στο κρεβάτι σου, τα προϊόντα ομορφιάς που θα σε βοηθήσουν να ξυπνήσεις λαμπερή το πρωί! Τι πρέπει να έχεις στο κομοδίνο σου; Προϊόν ντεμακιγιάζ, κρέμα νυκτός, ματιών και μια μάσκα νυκτός (που δεν χρειάζεται να την ξεβγάλεις) η οποία θα θρέψει την επιδερμίδα όσο κοιμάσαι και θα σε βοηθήσει να ξυπνήσεις φρέσκια!

Πες «ναι» στο dry shampoo

Χθες νύσταζες και δεν λούστηκες. Το πρωί ξύπνησες αργά και δεν πρόλαβες να λουστείς. So what? Γι’ αυτό υπάρχουν τα ξηρά σαμπουάν! Ένα dry shampoo θα αφαιρέσει την λιπαρότητα από την ρίζα των μαλλιών σου, ενώ λειτουργεί άψογα και σαν προϊόν styling.

Φωτό: Burst

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά