Το πράσινο τσάι κάνει το θαύμα του στην εμφάνισή σου - AllYou.gr

Search

 

Το πράσινο τσάι κάνει το θαύμα του στην εμφάνισή σου

Γιατί πρέπει να το βάλεις στην καθημερινότητά σου

13 Σεπτεμβρίου 2018
Συντάκτης : Κέλλυ Νόβακ

Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα σε αυτό τον πλανήτη που να μην ευχόταν να έχει άψογη επιδερμίδα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Και ενώ τα προϊόντα ομορφιάς, μας βοηθούν σε αυτές τις περιπτώσεις, στην ρουτίνα μας μπορούμε πάντα συμπεριλαμβάνουμε πιο φυσικά συστατικά για να την ενισχύσουμε.

Πολλές beauty gurus πιστεύουν στην φιλοσοφία της «ομορφιάς εκ των έσω» και προσωπικά, συμφωνώ κι εγώ! Υπάρχουν τόσα αγαθά που μας προσφέρει η μάνα Γη και τα οποία έχουν αποτελέσματα στα θέματα της ομορφιάς.

Ένα απ’ αυτά και το πράσινο τσάι. Το θαυματουργό ρόφημα που βελτιώνει την λειτουργία του εγκεφάλου και μειώνει τις πιθανότητες του καρκίνου, οπότε δεν θα έπρεπε να μας φαίνεται περίεργο ότι προσφέρει πολλά και στην επιδερμίδα, τα μαλλιά και τα νύχια!

Για το δέρμα

Το πράσινο τσάι έχει εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες. Έρευνες έχουν δείξει ότι ένα από τα βασικά συστατικά που περιλαμβάνει το πράσινο τσάι βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων, άρα και σε μια πιο σφριγηλή όψη.

Για τα μαλλιά

Το πράσινο τσάι έχει βιταμίνες που βοηθούν στο να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά, αλλά και στην αναπαραγωγή μιας πιο υγιής τρίχας. Περιέχει βιταμίνες C και E οι οποίες προσφέρουν λαμπερά μαλλιά. Επίσης, έρευνες έχουν αποδείξει ότι το πράσινο τσάι καταπολεμάει και την τριχόπτωση.

Για τα νύχια

Αν βουτήξεις τα νύχια σου σε πράσινο τσάι για 5 λεπτά, θα δεις θαυμάσια αποτελέσματα. Αρχικά, θα φύγουν τυχόν κιτρινίλες από τα νύχια που έχουν δημιουργηθεί από την συχνή χρήση του μανό, επίσης οι βιταμίνες C και E θα τα βοηθήσουν να μακρύνουν πιο γρήγορα αλλά και να γίνουν πιο υγιή και γερά.

Kεντρική φωτό: Οriento / UnsplashΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

To beauty kit ενός 90’s girl

‘Eμπνευση από τα κορίτσια του Λόγω Τιμής

Εxpress μαγικιάζ

'Οταν έχεις στη διάθεσή σου μόνο 5'