Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 tips για να δείχνεις πάντα άψογη

Η Queen Bey μάς δίνει μαθήματα ομορφιάς!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ της showbiz (για να μην πω του πλανήτη και φανώ υπερβολική) αυτή την στιγμή. Όλοι και όλες μας πίνουμε πια… νερό στο όνομα της! Ό,τι και να ακουμπήσει γίνεται χρυσός και τρομερή επιτυχία. Η Beyoncé έχει «χτίσει», όλα αυτά τα χρόνια στην καριέρα της, την εικόνας μιας γυναίκας που ασχολείται με την μόδα και σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί τάσεις και από μόνη της. Πέρα από τα outfits της που είναι πάντα άψογα, εξίσου άψογη είναι και η εμφάνισή της. Τι την κάνει και είναι πάντα… flawless; Mάθε παρακάτω!

Το signature μακιγιάζ της: Ενώ στα videoclips της πάντα πειραματίζεται με το μακιγιάζ της, στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί επιλέγει ένα πιο διαχρονικό στιλ. Και το signature look της είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις σκιάς που χρησιμοποιεί και που την δίνουν πάντα μια έξτρα λάμψη.

4ways2looklikebey_01.jpg

Τα beach waves της:  Η «χαλαρότητα» των ανάλαφρων, κυματιστών μαλλιών της, της χαρίζουν αυτοπεποίθηση. Πρόκειται για ένα σέξι και chic χτένισμα, ενώ οι φυσικές ανταύγειες στο χρώμα των μαλλιών της είναι αποτέλεσμα της χρήσης... χυμού λεμονιού.

4ways2looklikebey_02.jpg

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια της: Η Bey δεν αφήνει το σημαντικότερο στοιχείο στο πρόσωπό της απεριποίητο. Τα καλοφτιαγμένα φρύδια είναι το Α και το Ω στην εμφάνισή μιας γυναίκας, που ακόμα κι αν δεν έχει καθόλου μακιγιάζ, δείχνει άψογη.

4ways2looklikebey_03.jpg

4. Το φρέσκο δέρμα της: Το να διατηρεί μια γυναίκα φρέσκο το πρόσωπό της, δεν είναι απαραίτητα δύσκολο. Και ενώ η Beyoncé μπορεί να έχει τις καλύτερες θεραπείες από τους καλύτερους αισθητικούς του κόσμου, την καθημερινή ρουτίνα (peeling, καθαρισμός, μάσκα, ενυδάτωση) του προσώπου της, δεν την παραλείπει ποτέ. 

4ways2looklikebey_04.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.