Skip to main content

BEAUTY TIPS

Δέρμα σαν topmodel

Όλα όσα κάνουν τα μοντέλα για μια τέλεια επιδερμίδα.


Κέλλυ Νόβακ

Όλες θα θέλαμε επιδερμίδα σαν των topmodels αλλά πώς τα καταφέρνουν αυτό;

Μα, τι κάνουν αυτά τα μοντέλα και παρόλες τις… δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλουν τα δέρματα τους λόγω της δουλειάς τους, έχουν τελικά τέλεια επιδερμίδα;

Δες παρακάτω τις συνήθειες που ακολουθούν τα μοντέλα για τέλεια επιδερμίδα!

Ο ύπνος θρέφει τα μωρά..

Είτε έχεις νεανική ή πιο ώριμη επιδερμίδα, δεν έχει σημασία! Αν δεν κοιμάσαι καλά, δεν θα δείχνει φρέσκια με τίποτα, παρά μόνο θαμπή και ταλαιπωρημένη! Δεν είναι τυχαίο που οι… ξένοι τον αποκαλούν “beauty sleep” γιατί όντως ο ύπνος και η ξεκούραση προσφέρουν μια φρέσκια και όμορφη επιδερμίδα. Επίσης, το βράδυ όταν κοιμάσαι αναπαράγονται καλύτερα τα κύτταρα, προσφέροντας και καλύτερα αποτελέσματα στην επιδερμίδα, ειδικά όταν έχεις εφαρμόσει ένα προϊόν νυκτός για το πρόσωπο.

Ενυδάτωση πάνω απ’ όλα

Υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από αυτό; Το μεγαλύτερο μέρος του οργανισμού μας αποτελείται από νερό, οπότε είναι το Α και το Ω να είμαστε πάντα ενυδατωμένες. Αυτό ισχύει και για την επιδερμίδα μας. Ό,τι ηλικία ή τύπο δέρματος έχεις είναι σημαντικό να ενυδατώνεις το πρόσωπό σου. Φυσικά, αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να πίνεις και νερό, αν θες μια φρέσκια επιδερμίδα! Πίνε τουλάχιστον 8-10 ποτήρια με νερό την ημέρα, και πίστεψέ με, θα δεις διαφορά. Και όχι μόνο στην επιδερμίδα σου, αλλά και στον οργανισμό σου γενικότερα.

Απλά πράγματα

Είτε έχεις μία πιο complex επιδερμίδα, είτε μία που είναι πιο ευαίσθητη ή αν εμφανίζεις συχνά ακμή είναι σημαντικό να μην «ενοχλείς» πολύ την επιδερμίδα σου. Απέφυγε να χρησιμοποιήσεις ειδικά εργαλεία στο δέρμα ή να κάνεις scrub και μάσκες παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Επίσης, μείνε πιστή στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου που περιλαμβάνει ενυδάτωση με serum-ενυδατική προσώπου-κρέμα ματιών και κάποιο θρεπτικό έλαιο ομορφιάς και κράτα τα πράγματα απλά!

Κεντρική φωτό: Instagram @ gigihadid

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ