Πρέπει να κρατάς τα προϊόντα ομορφιάς σου στο ψυγείο;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την διατήρηση των προϊόντων σου

Κέλλυ Νόβακ

Τελευταία στο Instagram, βλέπουμε όλο και περισσότερες beauty gurus να ανεβάζουν post με τα μίνι ψυγεία τους! Σε αυτά τα ψυγειάκια τοποθετούν τα προϊόντα ομορφιάς τους. Γιατί όμως; Υπάρχει πραγματικός λόγος για να «παγώνεις» τα προϊόντα σου; Σου τα εξηγώ όλα παρακάτω.

Ποια προϊόντα που πρέπει να βάζεις στο ψυγείο

Προϊόντα (όπως τις μάσκες προσώπου κτλ) τα οποία δεν χρησιμοποιείς καθημερινά, αλλά πιο σπάνια είναι καλό να διατηρούνται στο ψυγείο. Ο λόγος είναι τα χημικά που διαθέτουν τα οποία με το ψύχος διατηρούνται περισσότερο καιρό. Ειδικά, συστατικά όπως η βιταμίνη C που είναι πιο ευαίσθητη στην ζέστη και τον ήλιο χρειάζεται να μπαίνουν στο ψυγείο. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και για τα βερνίκια τα οποία με το ψύχος δεν πήζουν τόσο εύκολα. Τέλος, αν διατηρείς mists, toners και θεραπείες ματιών κτλ. στο ψυγείο, όταν τα εφαρμόζεις δροσερά στο πρόσωπο μειώνεις το πρήξιμο και τυχόν φαγούρα.

Ποια προϊόντα πρέπει να διατηρείς σε θερμοκρασία δωματίου

Οι περισσότερες κρέμες και έλαια είναι καλύτερο να διατηρείς σε θερμοκρασία δωματίου μιας και το κρύο μπορεί να επηρεάσει την δράση τους και φυσικά την υφή τους.

Kεντρική φωτό: Instagram @the.skincare.diaryAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares