Τι χρώμα μαλλιών μου ταιριάζει: τεστ

Οδηγός για να δεις τι χρώμα ταιριάζει στα μαλλιά σου

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Σημαντικός παράγοντας στην επιλογή χρώματος των μαλλιών σου, είναι το κατά πόσο η επιδερμίδα σου είναι ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη. Αν είσαι σε δίλημμα και δεν ξέρεις ακριβώς τι σου ταιριάζει ακολούθησε τα παρακάτω εύκολα tips για να αποφασίσεις:

Αν κλείνεις προς τα σκούρα μαλλιά:
Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Προτίμησε κάτι σε σκούρο καστανό. Το μαύρο «σκληρίνει» τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Μέσο δέρμα: Σκούρο καστανό ή και μαύρο χωρίς ίχνος από κόκκινο τόνο γιατί μπορεί να έπειτα ίσως το δέρμα να φαίνεται κιτρινωπό.

Σκούρο δέρμα: Είσαι ότι πρέπει για το μαύρο χρώμα. Μην επιλέξεις απόχρωση με μπλε τόνους γιατί μπορεί να κάνει το δέρμα σου να φαίνεται μελανό.

Αν κλείνεις προς τα κόκκινα μαλλιά:
Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Επίλεξε ένα  χάλκινο κόκκινο . Καλό είναι να αποφεύγεις τις πιο σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου.. η αντίθεση με το δέρμα σου δεν θα κολακεύει.

Μέσο δέρμα: Πόνταρε σε καστανοκόκκινα ή μεσαία χάλκινα μαλλιά. Σκούρες ιριδίζουσες αποχρώσεις μπορεί να κάνουν το δέρμα να φαίνεται κιτρινωπό.

Σκούρο δέρμα: Σε κολακεύει το καστανό ή και το πυρόξανθο κόκκινο. Τα πολύ έντονα/ζωηρά κόκκινα μπορεί να κάνουν το δέρμα να φαίνεται μελανό, γι’ αυτό απέφυγε τα,

Αν κλείνεις προς τα ξανθά μαλλιά:
Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Η αντίθεση με ένα χρυσό (ντορέ) ξανθό έχει πολύ ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα. Οι μπεζ / σαντρέ αποχρώσεις μπορεί να δείξουν το πρόσωπό σου χλωμό, καλύτερα να μην τις επιλέξεις.

Μέσο δέρμα: Ο συνδυασμός ζεστών και ψυχρών αποχρώσεων του ξανθού είναι ιδανικός.

Σκούρο δέρμα: Καλό είναι να προτιμήσεις πιο σκούρες αποχρώσεις του ξανθού-καραμέλας! Τα πολύ ανοιχτά ξανθά φαίνονται ψεύτικα.

Δύο νέες επιλογές:

Garnier Olia Ammonia Free Hair Color

 

Garnier_Olia-Bold_Packshot_Award_822-Medium-Rose-Gold.jpg

 

Mόνιμη βαφή μαλλιών Garnier Olia χωρίς αμμωνία που βασίζεται στη  δύναμη του ελαίου. Βελτιστοποιεί την απόδοση και ένταση του χρώματος, ενώ είναι αισθητά ορατή η βελτίωση της ποιότητας της τρίχας από την πρώτη εφαρμογή.  Βελούδινη κρεμώδης υφή, διακριτικό άρωμα λουλουδιών και ακόμα έως και 100% κάλυψη λευκών είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. ( 22 αποχρώσεις, με μεγάλη ποικιλία σε ξανθά, καστανά , κόκκινα και μαύρο) 

 

Tone Supreme από τον Schwarzkopf για φυσική κάλυψη των λευκών!

 

Tone Supreme_Ξανθό Σκούρο.jpg

 

Η νέα βαφή από τον Schwarzkopf Tone Supreme υπόσχεται να επαναφέρει και να τονώσει σταδιακά το φυσικό σας χρώμα. Ζωντανέψτε το χρώμα των μαλλιών σας με το Tone Supreme! Η νέα καινοτομία του Schwarzkopf παρουσιάζει μία ημιμόνιμη, απαλή βαφή ρεφλέ χωρίς αμμωνία, που ενισχύει το χρώμα και καλύπτει τα λευκά μέσα σε 15 με 20 λεπτά, για ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα, γεμάτο φωτεινά ρεφλέ.   About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares