Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τι χρώμα μαλλιών μου ταιριάζει: τεστ

Οδηγός για να δεις τι χρώμα ταιριάζει στα μαλλιά σου


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Σημαντικός παράγοντας στην επιλογή χρώματος των μαλλιών σου, είναι το κατά πόσο η επιδερμίδα σου είναι ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη. Αν είσαι σε δίλημμα και δεν ξέρεις ακριβώς τι σου ταιριάζει ακολούθησε τα παρακάτω εύκολα tips για να αποφασίσεις:

Αν κλείνεις προς τα σκούρα μαλλιά:
Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Προτίμησε κάτι σε σκούρο καστανό. Το μαύρο «σκληρίνει» τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Μέσο δέρμα: Σκούρο καστανό ή και μαύρο χωρίς ίχνος από κόκκινο τόνο γιατί μπορεί να έπειτα ίσως το δέρμα να φαίνεται κιτρινωπό.

Σκούρο δέρμα: Είσαι ότι πρέπει για το μαύρο χρώμα. Μην επιλέξεις απόχρωση με μπλε τόνους γιατί μπορεί να κάνει το δέρμα σου να φαίνεται μελανό.

Αν κλείνεις προς τα κόκκινα μαλλιά:
Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Επίλεξε ένα  χάλκινο κόκκινο . Καλό είναι να αποφεύγεις τις πιο σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου.. η αντίθεση με το δέρμα σου δεν θα κολακεύει.

Μέσο δέρμα: Πόνταρε σε καστανοκόκκινα ή μεσαία χάλκινα μαλλιά. Σκούρες ιριδίζουσες αποχρώσεις μπορεί να κάνουν το δέρμα να φαίνεται κιτρινωπό.

Σκούρο δέρμα: Σε κολακεύει το καστανό ή και το πυρόξανθο κόκκινο. Τα πολύ έντονα/ζωηρά κόκκινα μπορεί να κάνουν το δέρμα να φαίνεται μελανό, γι’ αυτό απέφυγε τα,

Αν κλείνεις προς τα ξανθά μαλλιά:
Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Η αντίθεση με ένα χρυσό (ντορέ) ξανθό έχει πολύ ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα. Οι μπεζ / σαντρέ αποχρώσεις μπορεί να δείξουν το πρόσωπό σου χλωμό, καλύτερα να μην τις επιλέξεις.

Μέσο δέρμα: Ο συνδυασμός ζεστών και ψυχρών αποχρώσεων του ξανθού είναι ιδανικός.

Σκούρο δέρμα: Καλό είναι να προτιμήσεις πιο σκούρες αποχρώσεις του ξανθού-καραμέλας! Τα πολύ ανοιχτά ξανθά φαίνονται ψεύτικα.

Δύο νέες επιλογές:

Garnier Olia Ammonia Free Hair Color

 

Garnier_Olia-Bold_Packshot_Award_822-Medium-Rose-Gold.jpg

 

Mόνιμη βαφή μαλλιών Garnier Olia χωρίς αμμωνία που βασίζεται στη  δύναμη του ελαίου. Βελτιστοποιεί την απόδοση και ένταση του χρώματος, ενώ είναι αισθητά ορατή η βελτίωση της ποιότητας της τρίχας από την πρώτη εφαρμογή.  Βελούδινη κρεμώδης υφή, διακριτικό άρωμα λουλουδιών και ακόμα έως και 100% κάλυψη λευκών είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. ( 22 αποχρώσεις, με μεγάλη ποικιλία σε ξανθά, καστανά , κόκκινα και μαύρο) 

 

Tone Supreme από τον Schwarzkopf για φυσική κάλυψη των λευκών!

 

Tone Supreme_Ξανθό Σκούρο.jpg

 

Η νέα βαφή από τον Schwarzkopf Tone Supreme υπόσχεται να επαναφέρει και να τονώσει σταδιακά το φυσικό σας χρώμα. Ζωντανέψτε το χρώμα των μαλλιών σας με το Tone Supreme! Η νέα καινοτομία του Schwarzkopf παρουσιάζει μία ημιμόνιμη, απαλή βαφή ρεφλέ χωρίς αμμωνία, που ενισχύει το χρώμα και καλύπτει τα λευκά μέσα σε 15 με 20 λεπτά, για ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα, γεμάτο φωτεινά ρεφλέ.   

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου