Επαγγελματική περιποίηση…κατ οίκον!

Μπορούμε να μας κακομαθαίνουμε και στο σπίτι

Τάνια Σουγιουλτζή

Δεν είμαι από τις γυναίκες που στο μπάνιο τους έχουν πολλά προϊόντα περιποίησης. Για τα μαλλιά συγκεκριμένα πάντα είχα μόνο ένα σαμπουάν. Δεν χρησιμοποιούσα καν κρέμα.
Αποφάσισα λοιπόν να αφήσω την βαρεμάρα στην άκρη και να δω αν αξίζουν τελικά όλα αυτά τα προϊόντα.

Πλέον, όπως πολλές από εμάς, δεν έχω την πολυτέλεια να πηγαίνω στο κομμωτήριο συχνά.
Άρχισα χρησιμοποιώντας κρέμα μαλλιών. Μου άρεσε το αποτέλεσμα και έτσι είπα να δοκιμάσω και μία μάσκα. Ειδικά τώρα που ξαναέβαψα το μαλλί χάλκινο, ένα χρώμα που έχει αποδειχθεί δύσκολο να διατηρήσεις.
Το αποτέλεσμα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό με την μάσκα. 
Αρχικά έχει χρώμα που σημαίνει ότι δίνει μία τόνωση στο μαλλί. Του δίνει μία ζωντάνια. Δεν είναι όπως όταν τα βάφεις, φυσικά, αλλά βοηθάει στο να επιβραδύνεται ο αποχρωματισμός.
Τα μαλλιά μου εκτός του ότι μετά το στέγνωμα δεν ήταν ανεξέλεγκτα, δεν ήταν φουντωτά και «ξέφρενα» , ήταν και πολύ μαλακά. Με την κρέμα μαλλιών δεν το είχα πετύχει σε τέτοιο βαθμό. Η μάσκα μου έδωσε αυτή την ευχαρίστηση. Πιο «στρωμένα» και μαλακά μαλλιά…και το κατάφερα απλά, εύκολα και οικονομικά, στο σπίτι! 

IMG_20190227_085147.jpg

 

Ένα τελευταίο αλλά πολύ αγαπημένο πλεονέκτημα είναι η μυρωδιά. Εμένα προσωπικά μου θύμισε μυρωδιά «κομμωτηρίου». Αυτή την αίσθηση που έχεις όταν βγαίνεις από το κομμωτήριο, που μυρίζουν τόσο υπέροχα τα μαλλιά σου ακόμα και τις επόμενες μέρες, όχι μόνο μετά το λούσιμο.
Το συμπέρασμα είναι ότι αποφάσισα να αντικαταστήσω την κρέμα μαλλιών με τη μάσκα γιατί κατάλαβα ότι τα δέκα παραπάνω λεπτά, μου εξασφαλίζουν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα το οποίο διαρκεί για μέρες.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά και σίγουρα θα βρείτε κάποιο που ταιριάζει στον δικό σας τύπο μαλλιών. Εγώ αναφέρω ότι το προϊόν που ταίριαξε σε εμένα είναι το Hairmony της Dalon.

Tip: Επειδή όπως είπαμε η μάσκα περιέχει χρώμα για τόνωση, όταν θα την εφαρμόσετε, χρησιμοποιήστε γάντια μίας χρήσης, για να μην ξοδεύετε χρόνο και κόπο καθαρίζοντας τα χέρια σας. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares