Αυτός είναι ο λόγος που δε βρίσκεις σωστή μάσκαρα για εσένα - AllYou.gr

Search

 

Αυτός είναι ο λόγος που δε βρίσκεις σωστή μάσκαρα για εσένα

Η επόμενη αγορά σου θα είναι σίγουρα επιτυχημένη

16 Μαρτίου 2019
Συντάκτης : Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Καταλήγεις να αγοράζεις πάντα μάσκαρα που δε σε βολεύουν, δε σου προσφέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς και μένουν εν τέλει στο νεσεσέρ σου αχρησιμοποίητες;  Συμβαίνει σε πολλές από εμάς και ο λόγος δεν είναι πάντα η τιμή. Δε χρειάζεται δηλαδή να προτιμήσεις την πιο ακριβή της αγοράς ώστε να εξασφαλίσεις το σαγηνευτικό βλέμμα που επιθυμείς. Μπορεί και πάλι να απογοητευτείς. Γιατί απλούστατα δεν ποντάρεις στο σωστό βουρτσάκι! Σε εκείνο δηλαδή που ανάλογα με το φυσικό σχήμα των βλεφαρίδων μας, θα τις τονίσουν όπως πρέπει.

Ακολούθησε τα παρακάτω tips και είμαι σίγουρη πως την επόμενη φορά η αγορά σου θα σε βγάλει... ασπροπρόσωπη.

Έχουμε και λέμε:

1.Τo βουρτσάκι που δεν έχει τρίχες, αλλά διαθέτει πλαστικές απολήξεις δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα και τονίζει διακριτικά τις βλεφαρίδες και είναι κατάλληλη για πρωινό look.

2. Το πολύ χοντρό βουρτσάκι, δίνει πυκνές, πλούσιες βλεφαρίδες.

3. Το βουρτσάκι που είναι πάρα πολύ λεπτό και διαθέτει καμπύλη, κάνει τις βλεφαρίδες πολύ μακριές, γιατί τις πιάνει από τη ρίζα, δηλαδή από τις άκρες τους. Μοιάζει αρκετά με τσατσάρα. 

4. Το βουρτσάκι που είναι σχεδόν σπιράλ –με λίγο πιο κοντές και λίγο πιο μακριές τρίχες εναλλάξ- έχει συνήθως αυτό το σχήμα για να πιάνει όλες τις βλεφαρίδες.

5. Αν το βουρτσάκι της μάσκαρα είναι και λίγο γυριστό σαν να το έχουμε γυρίσει μόνες μας, τότε δίνει πολύ γυριστές βλεφαρίδες, που πάνε μέχρι επάνω! Αυτές που σπάνε είναι για να βάφουμε από τη ρίζα κι έξω, οπότε ουσιαστικά μακραίνει περισσότερο τις βλεφαρίδες. Αν είναι και χοντρό το αποτέλεσμα είναι πολύ γεμάτο.

 

mascara1.jpg

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

To beauty kit ενός 90’s girl

‘Eμπνευση από τα κορίτσια του Λόγω Τιμής

Εxpress μαγικιάζ

'Οταν έχεις στη διάθεσή σου μόνο 5'