Αυτό το εργαλείο μακιγιάζ δεν το αποχωρίζονται οι διάσημες - AllYou.gr

Search

 

Αυτό το εργαλείο μακιγιάζ δεν το αποχωρίζονται οι διάσημες

Ίσως το έχεις δει στα καταστήματα καλλυντικών αλλά αναρωτιέσαι τι είναι...

20 Απριλίου 2019
Συντάκτης : Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Ο λόγος για το Beauty Blender! Tο μικρό, χρωματιστό σφουγγαράκι που θυμίζει σχήμα αυγού. Χρησιμοποιείτε για να απλώνεται το φον ντε τετ και το κονσίλερ ενώ βρίσκεται πάντα πλέον στην κασετίνα των make up artists. Άρα γιατί όχι και στο ωεσεσέρ σου; Θα σου πω εγώ έναν λόγο. Δεν ξέρεις πως ακριβώς να το χρησιμοποιείς. Κανένα θέμα! Θα σου μάθω εγώ και τότε δεν θα το αποχωρίζεσαι!

1. Πρέπει να είναι πάντα νωπό: Το beauty blender έχει δημιουργηθεί για να χρησιμοποιείτε βρεγμένο. Με αυτό τον τρόπο τα προϊόντα εισχωρούν καλύτερα στο σφουγγάρι απλώνονται ομοιόμορφα και σωστά στην επιδερμίδα.

2. Σύμφωνα με τους ειδικούς το primer πρέπει να το απλώνεις πάντα με το beauty blender και όχι απευθείας στο πρόσωπο με τα δάχτυλα. Και στη συνέχεια πρέπει να κάνεις το ίδιο ακριβώς με το  φον ντε τεν . Ο πιο σωστός και γρήγορος τρόπος όμως είναι η ανάμειξη.

3. Σε μικρή επιφάνεια του προσώπου, όπως είναι για παράδειγμα τα μάτια, 'ή η μύτη, δέσε γύρω από το σφουγγαράκι ένα λαστιχάκι έτσι ώστε να χωριστεί στα δύο. Με τη μία πλευρά θα απλώσεις το κονσίλερ χωρίς να ξεφύγει από τα όρια της περιοχής.

4. Κάθε δεύτερη εβδομάδα πρέπει να πλένεις το πολύτιμο αυτό σφουγγαράκι. Οι make up artists επιμένουν ότι τα baby shampoos επειδή διαθέτουν ελαφριά σύνθεση και δεν ταλαιπωρούν τα μαλλιά των μωρών, είναι η κατάλληλη επιλογή για τον καθαρισμό του.

 

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

To beauty kit ενός 90’s girl

‘Eμπνευση από τα κορίτσια του Λόγω Τιμής

Εxpress μαγικιάζ

'Οταν έχεις στη διάθεσή σου μόνο 5'