Skip to main content

BEAUTY TIPS

Low budget μυστικά

Ενας έξυπνος τρόπος για να πεις αντίο στην κυτταρίτιδα!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Ο καιρός απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα είναι με το μέρος μας αφού ακόμη δεν έχει φτιάξει και αυτό σημαίνει ότι θα αργήσουμε, λιγάκι, να βγούμε στην παραλία. Από τη μία αυτό δεν είναι ευχάριστο από την άλλη όμως, αν το καλοσκεφτείτε, σας μένει χρόνος (έστω και ελάχιστος) για να μειώσετε την κυτταρίτιδα από τα επίμαχα σημεία. O καφές που έχεις στην κουζίνα σου έχει θαυματουργές ιδιότητες!

Πώς;

Ο καφές από τις κάψουλες espresso ή από την καφετιέρα σου, ή το κατακάθι από τον ελληνικό είναι ό,τι πρέπει για να δημιουργήσεις ένα ωραιότατο scrub που θα μειώσει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που υπάρχει στους γλουτούς ή τους μηρούς σου και παράλληλα θα χαρίσει απαλότητα στο δέρμα.

1. Θα αναμίξεις μια μεγάλη κουταλιά της σούπας καφέ με λάδι καρύδας και θα τα ανακατέψεις καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές, σφιχτό μείγμα.

2. Κατά τη διάρκεια του μπάνιου: Άπλωσε μικρή ποσότητα κάθε φορά και κάνε μασάζ με απαλές, κυκλικές κινήσεις για μερικά λεπτά στα σημεία που πρέπει. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και παράλληλα το δέρμα τονώνεται και αναζωογονείται.

3. Στη συνέχεια ξεπλένεις τα σημεία με άφθονο χλιαρό νερό (προσοχή, όχι καυτό) ή ακόμη καλύτερα κάντε ντους. Φυσικά τελειώνεις τη διαδικασία με τη σωστή ενυδάτωση..

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department