Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πάνος Τσαούσης: Τα μαλλιά στην Εντατική!

Αυτός είναι ο Hair Stylist  της  Irina Shayk, της Victoria Beckham, της ηθοποιού Laure Marsac (Ιnterview with a Vampire), του Johny Depp, της Vanessa Paradis του Christiano Ronaldo, της σοπράνο Χριστίνας Πουλίτση και πολλών ακόμα διασημοτήτων


Ρόμυ Μελάνι

Ο Πάνος Τσαούσης αγαπά πολύ τις γυναίκες αλλά και τα μαλλιά τους! Έκτισε την φήμη του από τα θετικά σχόλια που διαδίδονται από στόμα σε στόμα, στο δρόμο, στις θηλυκές παρέες, στα τηλεοπτικά στούντιο και στις σελίδες των περιοδικών για τις ολοκληρωτικές μεταμορφώσεις  που πετυχαίνει          .
«Η απλότητα είναι η κομψότητα, μου λέει. Αυτό είναι το μόττο μου»

Στο Gotye Luxury Organic Salon με υποδέχτηκαν σαν πελάτισσα, με σεβασμό και ανοιχτή αγκαλιά, σαν να ήμουν φίλη τους. Μου εξήγησαν γράμμα προς γράμμα την τεχνική που θ’ ακολουθούσαν στα μαλλιά μου, που λόγω στρες είχαν περάσει μια δύσκολη περίοδο τριχόπτωσης και δεν σήκωναν τίποτα χημικό. Και μου έμαθαν τόσο καλά την ορολογία που στο τέλος τους είπα ότι είμαι έτοιμη να με προσλάβουν στο προσωπικό τους.
Φρόντισαν μάλιστα να μ ενημερώσουν ώστε να μπορώ και μόνη μου να υποστηρίζω με άνεση το χρώμα και το styling που μου έδωσαν στο κομμωτήριο.

 aaahaira.jpg

Μαλλιά στην Εντατική
Σε συνεργασία με την διεθνή αφρόκρεμα προϊόντων μαλλιών όπως αυτή του Kevin Murphy και του Mounir το κομμωτήριο έχει γίνει συνώνυμο της οργανικής, πολυτελούς φροντίδας αλλά κυρίως της πλήρους αποκατάστασης των μαλλιών! Συνδυάζει τέλεια τη γνώση, με τα απίστευτα χρώματα και τα μοναδικά φυσικά συστατικά με προϊόντα που έχουν ως βάση τα πολύτιμα έλαια, τα φυσικά εκχυλίσματα και το καθαρό οργανικό νερό!

- Με τις συμβουλές σου και τα κατάλληλα οργανικά προϊόντα  εκπαιδεύεις τις γυναίκες πως να φροντίζουν τα μαλλιά τους χωρίς να επιβαρύνουν τον εαυτό τους, την υγεία τους ή τον πλανήτη. Πιστεύεις ότι η Ελληνίδα είναι ευαισθητοποιημένη προς αυτή την κατεύθυνση;
H Ελληνίδα είναι πάντα υποψιασμένη κι έτοιμη γι αλλαγές. Οι πελάτισσες μας εμπιστεύονται, βασίζονται επάνω μας για να δημιουργήσουμε όμορφες μεταμορφώσεις επειδή γνωρίζουν ότι τα προϊόντα μας λειτουργούν- δουλεύουν. Κάθε οργανικό προϊόν που εφαρμόζουμε, είναι σχεδιασμένο να είναι και τα δύο: απλό και λειτουργικό, με αυθεντικά υλικά που δημιουργούν μαλλιά όμορφα, που τα αισθάνεστε υγιέστερα.

aaahair.jpg

-Καταλαβαίνω ότι τα προϊόντα έχουν εξελιχθεί πολύ, έχουν πλέον μια ολιστική προσέγγιση που αφορά και τον πλανήτη, το περιβάλλον με πυρήνα τα υγιή & όμορφα μαλλιά. Πόσο σημαντική είναι αυτή η στροφή στην ιστορία των μαλλιών;
Eίναι πλέον πολύ καίριο να τα φροντίζουμε και να τους παρέχουμε τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Εμπνευσμένα από τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος, τα προϊόντα μαλλιών που έχουμε επιλέξει να δουλεύουμε έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν απόδοση, δύναμη και διάρκεια στα μαλλιά χωρίς να τα επιβαρύνουν. Σαν master του styling, ο Πάνος Τσαούσης καταλαβαίνει τη μεταμορφωτική δύναμη των μαλλιών καλύτερα από όλους και έχει περιποιηθεί πολλά από τα πιο υπέροχα μαλλιά του κόσμου που κοσμούν τα εξώφυλλα αμέτρητων περιοδικών. Σύμμαχοί του προϊόντα χωρίς θειικά άλατα και parabens, η σειρά χρησιμοποιεί μόνο συστατικά υψηλής συγκέντρωσης (πολλά από τα οποία είναι βιολογικά ή συλλεγμένα επιμελώς από την άγρια φύση) για να διατηρούν τα μαλλιά σας πιο υγιή και ταυτόχρονα πιο όμορφα.

aaahairg.jpg

-Αυτή τη στιγμή, τα χρώματα στα μαλλιά σε ασύλληπτα φωτεινά χρώματα δίνουν μια μεγάλη βεντάλια επιλογής. Αυτό θα συνεχιστεί; Ή θα αλλάξει; Οι τάσεις των μαλλιών ακολουθούν τη βιομηχανία της μόδας;
Η επόμενη σεζόν μας δίνει την ίδια χρωματική παλέττα σε πιο παστέλ χρωματικές βερσιόν όμως.
Μαλλιά πανέτοιμα να εντυπωσιάσουν και να είναι όλα όσα θέλουμε να είμαστε ... Iconic, μ’ αυτοπεποίθηση και τόσο πολύ δροσερά. Δεν δεσμεύονται από συμβάσεις, η ατομικότητα τους λάμπει - όπως και η προσωπικότητα τους. Αγκαλιάζουν ένα ουράνιο τόξο ψυχεδελικού χρώματος που λάμπει και αυτές οι πολύπλευρες αποχρώσεις χορεύουν στο φως κι εμπνέουν τη δημιουργία μιας σειράς κομψών αλλά τολμηρών χρωμάτων. Jade, Rose, Αmber, και Τα χρώματα των μαλλιών αυτές τις μέρες αφορούν την εξατομίκευση. Πειραματιζόμαστε με την φυσική υφή και δημιουργούμε κίνηση για να βελτιώσουμε  πραγματικά την ποιότητα του χρώματος.

aaahaire.jpg

Mε την Laure Marsac (Ιnterview with a Vampire)

Οι νέες βιολέ αποχρώσεις έχουν ήδη αποθεωθεί στην κεντρική σκηνή των μαλλιών, δημιουργώντας τις τέλειες ευκαιρίες για να φωτίσουμε, να τελειοποιήσουμε τα πολύ ανοικτά χρώματα στα μαλλιά και να δημιουργήσουμε ένα μαλακό, απρόσκοπτο φινίρισμα κρεμ-μπεζ. Οι πελάτισσες λατρεύουν την τέλεια κρεμώδη-μπεζ απόχρωση και μαλακές ξανθές αποχρώσεις. Κι αυτό γιατί ταιριάζει περισσότερο με το μεσογειακό χρώμα στο δέρμα που έχουμε.

aaahaird.jpg

  • Ροζέ Αποχρώσεις

Μια vintage παλ σκιά που επανεμφανίζεται συνεχώς στις hairstyling πασαρέλες. Ιδανικό για τη δημιουργία όλων των ειδών αιθέριων, φανταστικών και παραμυθένιων αποχρώσεων. Αυτό το πολυδιάστατο παιχνίδι στο χρώμα των μαλλιών χρησιμοποιείται είτε για να δώσουμε μια ελαφριά ροζέ απόχρωση σ ένα ανοιχτό χρώμα είτε τον απόλυτο χρωματισμό των μαλλιών σε ροζ... τώρα είναι η ώρα!

aaahairb.jpg


  • -Μια δροσερή boho εκδοχή σε γλυκές εσπεριδοειδείς αποχρώσεις που είναι εμπνευσμένες από τον David Bowie στη δεκαετία του '70 δημιουργούν ένα διαχρονικό vibe. Αυτός είναι ο τρόπος του Bowie στο 2019. Τα ηλεκτρικά χάλκινα και οι χρυσοί κίτρινοι τόνοι είναι τολμηροί και σκόπιμα για να δημιουργήσουν ένα  rock statement.

  • Το Balayage επίσης είναι η τέλεια τεχνική για να έχετε την ισορροπία ανάμεσα στην κομψότητα και στο μοντέρνο κεφάλι.

    aaahairff.jpg
     
  • Πες μας μια διασημότητα που λατρεύεις τα μαλλιά της
    Την Jennifer Anniston. Διαθέτει μια από τις πιο στιλπνές κώμες, τα μαλλιά της έχουν κίνηση, όγκο, σώμα (τυχαία λες εσύ γκουγκλάρονται «μαλλιά Ανιστον» κάθε 0,62 δευτερόλεπτα στον πλανήτη;)

    - Ποιο ήταν το σημαντικότερο μάθημα που έμαθες στον Vidal Sassoon Academy  και στους Tony & Guy Academy όπου εκπαιδεύτηκες;
    Ο απέραντος σεβασμός στην ποιότητα και στο προσωπικό I.D κάθε μαλλιού. Ξέρεις, δεν είναι όλα, για όλα τα κεφάλια. Χρειάζεται ν «ακολουθείς» την ταυτότητα της τρίχας σου.

    aaahairf.jpg


  • Όταν βλέπεις την ανάπτυξη των hairdos τα τελευταία 100 χρόνια - ποια δεκαετία θεωρείς την καλύτερη και ποια hairdos νομίζεις ότι ήταν επική αποτυχία;
    Νομίζω εξαιρετική περίοδος  ήταν το minimal styling, στα 90’ς με ανάλαφρα πιασμένα μαλλιά και τσουλούφια να πέφτουν απαλά, τα κλάσικ «μαλλιά του χορού» με τον καλύτερο τρόπο.
    Απ τις πιο fail δεκαετίες ήταν τα ‘80ς με τις περμανάντ και τα πολύ επεξεργασμένα γενικότερα κεφάλια.

    Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα των μαλλιών του καλοκαιριού από το Gotye:


Αμαρτία # 1: Styling σε βρεγμένα μαλλιά

Τα μαλλιά είναι πιο αδύναμα μετά από το λούσιμο επειδή δεν έχουν σχεδόν καμία ελαστικότητα όταν είναι βρεγμένα, καθιστώντας το σπάσιμο πολύ εύκολη υπόθεση

Αμαρτία # 2: Πολύ συχνό λούσιμο

Το σαμπουάν πολύ συχνά εξασθενίζει το χρώμα και διακόπτει τη φυσική ισορροπία των ελαίων στο τριχωτό της κεφαλής. "Όταν λούζεστε κάθε μέρα, το τριχωτό της κεφαλής υπερχειλίζει τα έλαια, έτσι ώστε να καταλήγετε να έχετε λιπαρά μαλλιά όλη την ώρα"

Αμαρτία # 3: Υπερεπεξεργασία

Οι βαφές και τα ντεκαπάζ με συμβατικά προϊόντα του εμπορίου,το χημικό ίσιωμα στο κομμωτήριο καθώς και το συνεχές ίσιωμα στο σπίτι  - όλες αυτές οι επεξεργασίες μπορεί να είναι killers για τα μαλλιά σας. " Εάν το παρακάνετε, τότε έχουμε χημικές βλάβες,τα μαλλιά γίνονται εύθραστα κι επίσης τα αισθάνεσθε κολλώδη όταν είναι βρεγμένα.

Αμαρτία #4: Θέλουν και τα μαλλιά αντιηλιακή προστασία! Μην ξεχνάτε ποτέ τα αντιηλακό σας για τα μαλλιά, θέλουν κι εκείνα την προστασία τους απ τον ήλιο όπως το δέρμα μας.

Αμαρτία #5: Πολύ σφιχτά δεμένα μαλλιά. Όλοι οι τύποι updos μπορεί να προκαλέσουν ζημιά, ειδικά εάν τραβηχτούν πολύ σφιχτά ή αν κάνετε το ίδιο σχεδόν κάθε μέρα. Τα μαλλιά δεμένα ψηλά στην κορυφή, οι αλογοουρές, οι κοτσίδες είναι σίγουρα πολύ βολικά και όμορφα, αλλά μπορούν να οδηγήσουν σε επανειλημμένη πίεση στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής, τα οποία μπορεί τελικά να μετατραπούν σε σπάσιμο της τρίχας ή ακόμη και σε τριχόπτωση.

Αμαρτία # 6: Aφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους.
Μην τα τρίβετε ποτέ με την πετσέτα για να στεγνώσουν πιο γρήγορα, γιατί έτσι φθείρετε το περιτρίχιο. Περιορίστε την έκθεση των μαλλιών σας στις υψηλές θερμοκρασίες κι αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

Αμαρτία # 7: Χρησιμοποιώντας πάρα πολλά προϊόντα styling.

Εάν δεν αισθάνεστε καθαρά τα μαλλιά, ακόμα και μετά το λούσιμο, αυτό σημαίνει ότι έχουν συσσώρευση προϊόντων επάνω τους. Μετά το σαμπουάν, τα μαλλιά σας θα τα αισθανθείτε σαν να έχουν μια επίστρωση, και θα είναι πιο δύσκολο να στεγνώσουν και να δείχνουν θαμπά χωρίς λάμψη και κίνηση.

https://www.youtube.com/watch?v=ah6aJiNzrBc


Gotye Luxury Organic Salon
Αθήνα: Aριστοφάνους 4- Χαλάνδρι τηλ. 210 6891600
Σπέτσες: Παραλία Αγίου Μάμα τηλ. 22980 73896
Πόρτο Χέλι: Amanzoe Resort & Spa (Exclusive partner)
(Ανοιχτά μέχρι τις 12.00 το βράδυ)

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US