Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πως να φροντίσεις τα μαλλιά σου μετά τις διακοπές

Βοήθησε τα μαλλιά σου ανακάμψουν από τον ήλιο, το αλάτι και τις ξάπλες στην άμμο


Ζωή Γκόρου

Ο ήλιος σου χάρισε αυτή την μπρονζέ απόχρωση που σβήνει την κούραση και τις ατέλειες, το αλάτι σε βοήθησε να νιώσεις ξεκούραστη και ο αέρας του νησιού σου χάρισε ανέμελα μαλλιά.

Ήρθε όμως η ώρα όλα να γίνουν μια ανάμνηση το ίδιο και η αφυδάτωση στα μαλλιά σου που τώρα χρειάζονται σέρβις και μάλιστα κατ-επείγον.

 #1

Οι μάσκες μαλλιών θα πρέπει τώρα να γίνουν must της φροντίδας στο ντους.  Eδώ τώρα χρειάζονται sos και δυναμικές λύσεις όπως η μάσκα 3 Μinute Miracle Mask της Aussie εμπλουτισμένη με macadamia nut oil ένα είδος μαύρου καρυδιού που αποτελεί την ιδανική τροφή για την επιδερμίδα σου.

aussiemask.png

#2

'Αλλαξε σαμπουάν! Μπορεί να σου φαίνεται δευτερεύον αλλά η σωστή επιλογή σαμπουάν σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ σημαντική. Το σαμπουάν σου είναι βασικό βήμα της φροντίδας! Εάν δεν έχει ενυδατικές και anti frizz ιδιότητες τότε έχεις ελάχιστες πιθανότητες να ξαναδείς άμεσα την κόμη σου στα καλύτερά της. Δοκίμασε το Kukui Oil της OGX (Ηοndos Center) ή το Αrgan Oil of Marocco της σειράς Real Botanics της Herbal Essences.

ogx.jpg

argan.jpg

 

#3

Kλείσε ραντεβού με τον κομμωτή σου για κούρεμα. Ζήτησε να σου κάνει ένα trimming στις άκρες ώστε να φύγει το κομμάτι πού έχει περισσότερο ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και τα αξεσουάρ μαλλιών.

#4

Κάνε μία sur mesure θερπαπεία με αμπούλες στο λουτήρα. Η πιο δοκιμασμένη και καλή είναι η σειρά Fusio Dose της Kerastase. Συζήτησε με τον κομμωτή τι σε απασχολεί μετά τις διακοπές και θα σου φτιάξει το πιο ευεργετικό κοκτέιλ για τα δικά σου μαλλιά.

kerastasefusiodose.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της