Skip to main content

BEAUTY TIPS

Θέλεις να αποκτήσεις το beauty look της Florence Welch;

Στον απόηχο της συναυλίας της σoυ δίνουμε tips για να πετύχεις το νεραϊδένιο look της


Ζωή Γκόρου

H Αναγεννησιακή φιγούρα της Florence Welch ή αλλιώς Florence and the Machine όπως περιγράφεται το μουσικό σχήμα που την ακολουθεί στις εμφανίσεις της, είναι σίγουρα ξεχωριστή και γι' αυτό τόσο αγαπητή.

Η Λονδρέζα τραγουδίστρια - "ξωτικό" όπως συχνά αναφέρεται σε αυτήν ο Τύπος, έχει κατασκευάσει μια ιδιαίτερη περσόνα που παραπέμπει σε πίνακες ζωγραφικής εκείνης της εποχής με ένα punk twist. Κι αυτό γιατί η Welch είναι και δεν είναι εντελώς ροκ. Η εικόνα της είναι περισσότερο ένα περίεργο αμάλγαμα ποπ- ροκ ρομαντισμού με πολλά στοιχεία από τη σύγχρονη αισθητική. Αποτελείται από τα "Βritish" κόκκινα μαλλιά της που ταιριάζουν με την ολόλευκη επιδερμίδα της, τα έντονα μάτια σε smoky στυλ και φυσικά τη μυθική Gucci-style γκαρνταρόμπα της με μάξι φορέματα που φορά στα live ξυπόλητη.

https://www.instagram.com/p/B2hR61zjV-k/

Στον απόηχο της sold out συναυλία της στο Ηρώδειο ανακαλύψαμε όλα αυτά τα beauty στοιχεία που συνθέτουν το ιδιαίτερη γοητεία της. 

https://www.instagram.com/p/B2oQm6ojv1o/

https://www.instagram.com/p/B2oW7Z9DY7L/

Xρώμα μαλλιών

Το σήμα κατατεθέν της Florence είναι το χρώμα των υπέροχων, μακριών μαλλιών της που αφήνει πάντα σε μια επιμελώς ατημέλητη εκδοχή. Χρειάζεσαι μια απόχρωση που να είναι στη γκάμα των χάλκινων. Θα της βρεις στη σειρά φυτικών βαφών Abyssinia Superior Gloss Colorant 8.43. Προσφέρει τέλεια κάλυψη στα λευκά και gloss αποτέλεσμα.

 

 

Επιδερμίδα

Φρόντισε την επιδερμίδα σου πριν ξεκινήσεις να κάνει οτιδήποτε σε αυτή, εφαρμόζοντας μία μάσκα λάμψης. Η μάσκα British Rose Fresh Plumping Mask του The Body Shop περιέχει εκχυλίσματα ρόδου που θα σου προσφέρουν απίστευτη φρεσκάδα και νεανική όψη και θα βοηθήσουν το μακιγιάζ σου. Είναι 100% vegan και τα αποτελέσματα φωτεινότητας είναι άμεσα ορατά.

 

 

Κάλυψε την επιδερμίδα σου εντελώς φυσικά. Ο στόχος εδώ είναι ένα εφηβικό, ματ αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να στο εξασφαλίσει ένα προϊόν για ελαφριά κάλυψη όπως το Météorites Baby Blow της Guerlain. Είναι μαγικό γιατί ενυδατώνει την επιδερμίδα, σβήνει την κούραση και τη λούζει στο φως. 'Εχει μάλιστα υπέροχο, ρετρό άρωμα πούδρας.

 

Μάτια

Η Florence αγαπά το φυσικό look στο πρόσωπο. H πινελιά όμως που δεν αποχωρίζεται είναι το eyeliner. Τόνισε τα μάτια σου με ένα μαύρο μολύβι ή eyeliner υπογραμμίζοντας τη γραμμή των βλεφαρίδων ή φτιάχνοντας ένα ελαφρύ smoky eye look. Το υπόλοιπο πρόσωπο κράτησέ το σε nude αποχρώσεις.

 

 

Χείλη

Μπορείς για όψη υγείας να προσθέσεις στα χείλη ροζ κραγιόν με ενυδατικά συστατικά όπως το Beauty is Life. Το χρώμα αυτό κάνει ωραίο δέσιμο με ένα χρώμα μαλλιών σε χάλκινες αποχρώσεις.

Αγαπημένο άρωμα

Το λουλουδάτο άρωμα Bloom του οίκου Gucci του οποίου έχει υπάρξει και μούσα δεν μπορεί να λείπει από Florence and the Machine μπουντουάρ σου. Επέλεξε το ως hair mist εάν έχεις μακριά μαλλιά για να σε ακολουθεί παντού.

 

 

Βάλε στην ντουλάπα σου

'Ακρως αέρινα και ρομαντικά φορέματα με ρετρό χαρακτήρα. Yπάρχει από μέρους της μια ξεκάθαρη αδυναμία στη γοητεία του μάξι, τις δαντέλες, το σατέν ύφασμα και τις διαφάνιες. Βρήκαμε ένα σε στυλ Florence στο Zara

 

https://www.instagram.com/p/B21FPhlja9E/

Style tip: Tα πολλά κοσμήματα στα δάχτυλα. Tα μικρο-tatoo επίσης. 

https://www.instagram.com/p/BtK0zIHD6_8/

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με τις κούκλες 17χρονες κόρες της

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς μεγάλωσαν πολύ

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;