Skip to main content

BEAUTY TIPS

Εxpress beauty: Ομορφιά στο πι και φι

Οι καλύτεροι μπαλαντέρ στο νεσεσέρ μίας beauty queen


Ζωή Γκόρου

Ξέρουμε συχνά δεν έχεις χρόνο. Οκ, καμία φορά κοιμάσαι με το μακιγιάζ ή με τίποτα τα βράδυ δεν μπορείς να σκεφτείς τα βήματα μίας καλής μαθήτριας της ομορφιάς. Βλέπεις μόνο το κρεβάτι σου και το μαξιλάρι σου. Γι 'αυτό το λόγο θα πρέπει πάντα να έχεις κάπου στο μπουντουάρ σου ή στο on the go νεσεσέρ σου μερικούς παίχτες που έρχονται σε μικρές συσκευασίες, χωρούν παντού και λύνου άμεσα την κούραση, την θαμπάδα ακόμα και τις απουσίες σου από το απουσιολόγιο της ομορφιάς.

'Αμεση σύσφιξη της επιδερμίδας

Η μάσκα προσώπου Mask Goji Berry της Korres κάνει αυτό που υπόσχεται. Σε 1' προσφέρει όψη ανανέωσης με επιδερμίδα πιο σφριγιλή και νεανική.

 

 

Το express της λάμψης

Εάν τα θέλεις όλα δηλαδή αποτέλεσμα lifting, λάμψη και φυσική κάλυψη σε ένα προϊόν μπορείς να επιλέξεις την Renergie Eclat Multip-Lift της Lancome, γνωστή για τις hi-tech υπηρεσίες αντιγήρανσης που προσφέρει.

 

 

Ξεκούραστο βλέμα σε χρόνο ρεκόρ 

Ναι, το παραδέχεσαι. Δεν κοιμήθηκες χθες καλά, έχεις αμελήσει την κρέμα ματιών και τώρα το αποτέλεσμα είναι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Την κατάσταση θα σώσουν τα επιθέματα Advanced Night Repair της Estee Lauder που μπορείς να εφαρμόσεις πριν από τον ύπνο αλλά και μεταξύ μας πριν από ένα σημαντικό ραντεβού. 

Detox με μία κίνηση  

Για να απαλλαγείς από τους ρύπους της πόλης και να επαναφέρεις γρήγορα την επιδερμίδα σου στην πιο φωτεινή και καθαρή της εκδοχή θα πρέπει να καταφύγεις σε detox λύσεις. Η μάυρη μάσκα με χαρούπι μίας χρήσης Caroc Express Beauty της Apivita θα σου προσφέρει ένα βαθύ καθαρισμό και αποτοξίνωση.

   

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός