Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ο οίκος Celine άνοιξε κατάστημα αρωματοποιίας στο Παρίσι

Χριστούγεννα έρχονται. Ας ονειρευτούμε το Παρισάκι


Ζωή Γκόρου

Η πoλυτελέστερη εμπειρία ομορφιάς στην Πόλη του Φωτός βρίσκεται στην οδό Saint Honore 360 όπου δεσπόζει η καινούργια μπουτίκ αρωματοποιίας του ιστορικού οίκου μόδας Celine. 'Ενας πρωτότυπος χώρος με art deco αισθητική, ντυμένος με μάρμαρο, λάκα, φωτισμένο αλάβαστρο και γεμάτο καθρέφτες φιλοξενεί την κολεξιόν "Haure Parfumerie" του Γαλλικού οίκου. Εκεί θα δεις τα έντεκα αρώματα, μικρά, πολύτιμα μπιζού, τοποθετημένα σαν έργα τέχνης μέσα σε ένα χώρο που θα μπορούσε να είναι ένα μουσείο ομορφιάς. Τα ονόματά τους είναι εμπνευσμένα από το Παρίσι και έχουν ονόματα όπως "Dans Paris", "Cologne Francaise", "Saint-Germain-des-Pres" κάνοντας την επίσκεψη μία απόλυτα Parisian εμπειρία. 

https://www.instagram.com/p/B4X3IqyKr1j/

Το ολοκαίνουργιο luxury beauty spot του Παρισιού οφείλει την ύπαρξή του στο μεγάλο όραμα του καλλιτεχνικού διευθυντή Hedi Slimane ο οποίος επιθυμούσε να μεταφέρει τη μεγάλη παράδοση του οίκου Celine και στο χώρο της αρωματοποιίας. Η παρουσία του brand στο χώρο αυτό ξεκίνησε από το 1964 με τη μεγάλη επιτυχία του θρυλικού αρώματος Vent Fou και από τότε πέρασε μια μεγάλη περίοδο σιωπής, κάνοντας όλους τους λάτρεις της αισθητικού του brand να αναρωτιούνται εάν κάποια στιγμή η μίνιμαλ αισθητική του οίκου θα κυκλοφορήσει και σε άρωμα. 

https://www.instagram.com/p/B4ck-14K3oe/

https://www.instagram.com/p/B4anluXqmwB/

 

Μέσα στο χώρο μπορεί κανείς να θαυμάσει όχι μόνο τα έντεκα αρώματα αλλά αντικείμενα ομορφιάς όπως και σύγχρονα έργα τέχνης αφηρημένης ζωγραφικής των Luisa Gardini, Camilla Reyman και Rocelle Goldberg. 

https://www.instagram.com/p/B4cBycQIhu3/

https://www.instagram.com/p/B4c8OvoqG6T/

Κάνε εδώ μία virtual επίσκεψη

https://www.instagram.com/p/B4XjIf9ltLA/

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.