Skip to main content

BEAUTY TIPS

Xmas beauty: Δες το τοπ beauty look της Saoirse Ronan στην πρεμιέρα της ταινίας ¨Μικρές Κυρίες"

Το ιδανικό παράδειγμα για το πώς θα συνδυάζεις μακιγιάζ με φόρεμα


Ζωή Γκόρου

 

H Ιρλανδικής καταγωγής Αμερικανίδα ηθοποιός Saoirse Ronan (γι' αυτό και το περίεργο όνομα) είναι μία από τις αγαπημένες μας παρουσίες από την Νέα Γενιά του Χόλιγουντ. Πέρα από το ταλέντο της, το οποίο έχουμε απολαύσει σε ταινίες όπως "Hanna" (2011), Brooklyn (2015) και στο "Lady Bird" που της χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα το 2017 και την έφερε πολύ κοντά στο 'Οσκαρ, μας τραβά την προσοχή για τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις και το σοφιστικέ της beauty look.

Στην πρόσφατη εμφάνσή της στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας "Mικρές Κυρίες" σε σκηνοθεσία Greta Gerwing, η γλυκιά Saoirse έκανε μια μοναδική εμφάνιση. Επέλεξε ένα ερωτεύσιμο Gucci, μάξι φόρεμα με τιρκουάζ πέτρες, τις οποίες συνδύασε άψογα με το ίδιο χρώμα eyeliner στα μάτια.

Για τα καρέ μαλλιά της επέλεξε ένα ήσυχο sleek look πίσω από τα αυτιά, αφήνοντας τις παραπάνω δύο λεπτομέρειες να παίζουν το παιχνίδι των εντυπώσεων.

  

Κάντο όπως η Saoirse!

Για να το πετύχεις, πέρα από την καλή κάλυψη της επιδερμίδας με ένα ενυδατικό μέικ απ ώστε να εξασφαλίσεις λάμψη στο πρόσωπο, θα χρειαστείς κι ένα μολύβι ματιών σε αυτή την απόχρωση ή σε όποια κάνει τέλειο match με μία λεπτομέρεια του ρούχου σου. Με αυτό θα πρέπει να υπογραμμίσεις ελαφρά στη γραμμή των άνω βλεφάρων, ζωγραφίζοντας τα έως στην εξωτερική γωνία και φτιάχνοντας ένα τρίγωνο σε στυλ "γκέισα".

Tip: Τα χείλη έχουν μια ελαφριά ροδακινί απόχρωση με ένα σταθερής διάρκειας ματ κραγιόν και η μάσκαρα είναι ελάχιστη.

To beauty kit του look


Mολύβι ματιών Dust + Cream


Mέικ απ Ideal Teint, Vichy


Bάση μέικ απ το Ten!Sational Dream Primer της Catrice για έξτρα λάμψη στο πρόσωπο

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα