Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πες μου το αγαπημένο σου προϊόν ομορφιάς να σου πω ζώδιο!

Το λένε τ' άστρα


Ζωή Γκόρου

Στο Allyou συμφωνήσαμε ότι η παρακάτω λίστα είναι έγκυρη και επιστημονικά διασταυρωμένη. Μοιράσου τη με τη φίλη σου και merry xmas.

Kριός

Αδύνατον να πείσεις μια γυναίκα Κριό, ένα ζώδιο της φωτιάς, να βγει χωρίς το κόκκινο κραγιόν του. Αν το έχεις κάνει, πες μας πως το πέτυχεις.

 

 

 

Ταύρος

Οι Ταύροι αλλάζουν δύσκολα γνώμη, αλλά  και κρέμα ημέρας. Αν κοιτάξεις το νεσεσέρ της Ταυρίνας φίλης σου, θα δεις ότι, παίζει, μερικά προϊόντα να τα έχει από το Λύκειο.

 

 

Δίδυμοι

Αλλάζουν mood και έχουν δύο πρόσωπα. Πάρε της δώρο μια παλέτα μακιγιάζ με πολλές αποχρώσεις για να είσαι σίγουρη ότι θα βρει χρώμα για τις... σκέψεις της.

 

 

 

Καρκίνος

Συναισθηματική, ευαίσθητη και με μεγάλη αγάπη στο timeless look. Η μάσκαρα, αυτό το κλασικό προϊόν ομορφιάς την αντιπροσωπεύει. Να είναι αδιάβροχη, παρακαλώ, για τα δάκρυα.

Λέων

Κάτι glitter για το λιοντάρι, κάτι για να αισθανθεί πραγματική beauty queen και να αφήσει ήσυχους όλους τους άλλους.

Παρθένος

Κολλημένη με την τελειότητα. 'Εχουν και την λεπτομέρια στο αίμα τους, οπότε τα μολύβια ματιών είναι ιερά κομμάτια του νεσεσέρ τους.

 

 

Ζυγός

Αγαπούν την αισθητική και τα έχουν καλά με την θεά Αφροδίτη. Ψεύτικες βλεφαρίδες, λοιπόν,για την socialite πλευρά τους και τη θεατράλε τάση τους.

Σκορπίος

Ε, εύκολο! 'Ενα μαύρο eyeliner για την σέξι και, ενίοτε dark, ψυχή τους.

 

 

Τοξότης

Πάντα σε κίνηση και πάντα on the go για μια άλλη πόλη, για ένα ταξίδι. Το ρουζ που  φρεσκάρει  το πρόσωπο σε dt χρόνο, το λατρεύουν.

 

 

Αιγόκερως

Εργατικές και αφοσιωμένες  στη δουλειά οι Αιγοκερίνες,  θα δώσουν στο beauty τον χρόνο που του αξίζει. Λατρεύουν τις γρήγορες λύσεις.

 

 

Υδροχόος

Εντυπωσιάζονται δύσκολα. Ενθουσιάζονται με ο,τιδήποτε καινούργιο, hi tech, διαφορετικό έρθει στα beauty stnads. Και, φυσικά, το ξέρουν πρώτες και καλύτερες.

 

 

Ιχθεις

Ονειροπόλες και αγαπημένες. Αγαπούν τα χαδιάρικα lip gloss τους γιατί αγαπούν τα φιλιά και το pampering, αλλά  και όσα έχουν φτιαχτεί για ...καλό σκοπό.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.