Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να είσαι όμορφη χωρίς μακιγιάζ

Γιατί υπάρχουν και μέρες χωρίς μακιγιάζ!


Ζωή Γκόρου

Θέλεις να κυκλοφορήσεις make up free; ;Έχεις πάει  εκδρομή και το μακιγιάζ είναι περιττό;  Αυτές είναι οι συμβουλές για να είσαι όμορφη χωρίς ίχνος μακιγιάζ (ούτε καν BB Cream)!

Καλό ντεμακιγιάζ και καθαρισμός

Η λαμπερή επιδερμίδα είναι η καθαρή επιδερμίδα. Κι αυτό γιατί ο καθαρισμός είναι το βασικότερο βήμα για μια όμορφη επιδερμίδα χωρίς μακιγιάζ. Τι προσφέρει; Αφαιρεί ρύπους και τοξίνες και νεκρά κύτταρα και σε βοηθά να είσαι καθαρή  και φωτεινή, με ομοιόμορφη όψη,  φορώντας μόνο την ενυδατική σου κρέμα.

Tip: Εξαιρετικό αποτέλεσμα έχει ένα απαλό scrub καθαρισμού, ιδανικό για καθημερινή χρήση όπως η απολεπιστική κρέμα καθαρισμού προσώπου 'Αγριο Τριαντάφυλλο της Korres. 

https://www.instagram.com/p/BaO8aQMANBI/

Η συστηματική yoga

To φαινόμενο post yoga glow είναι πέρα ως πέρα αληθινό και μπορεί να σου το επιβεβαιώσει και η γράφουσα. Η yoga περιλαμβάνει ανάστροφες ασκήσεις που βοηθούν την κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό και κατά συνέπεια την σωστή αιμάτωση των κυττάρων. Επιπλέον, μετά από κάθε μάθημα αποβάλλεις τις τοξίνες. Το αποτέλεσμα; Mια λάμψη, μετά από κάθε μάθημα, που όλοι θα παρατηρήσουν.

 

 

 

Κάνε scrub χειλιών

Τα λεία και λαμπερά χείλη είναι βασικό στοιχείο για να είσαι όμορφη, όταν δεν έχεις πάνω σου ίχνος μακιγιάζ. Μπορείς να αφαιρέσεις τα πετσάκια με ένα ειδικό scrub χειλιών ή απλά χρησιμοποιώντας την οδοντόβουρτσά σου.

https://www.instagram.com/p/B08Go9Hnb-b/

Βάλε στη ρουτίνα σου ένα αντιοξειδωτικό σέρουμ

Το σέρουμ με αντιοξειδωτικά συστατικά που έχει την ιδιότητα να εισχωρεί πιο βαθιά στην επιδερμίδα σου, θα χαρίσει στο no make up look σου μια όμορφη λάμψη. Υπάρχουν μάλιστα κάποια σέρουμ που έχουν τόσο καλό αποτέλεσμα ομοιομορφίας, που σχεδόν μετά δεν χρειάζεσαι τίποτα.

Δώστε βάση στα φρύδια σου

Μην παραμελείς τα τόξα των ματιών σου γιατί παίζουν κρυφά πρωταγωνιστικό ρόλο. Πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο και αναδεικνύουν το βλέμμα. Κάνουν μάλιστα όλο το πρόσωπο να δείχνει πιο καθαρό. Φρόντισε να είσαι τακτική  στο σωστό grooming τους.

 

Κάνε μασάζ με την ενυδατική σου κρέμα

Είναι περιττό να σου πω ότι η ενυδατική σου κρέμα είναι σημαντική για να είσαι όμορφη χωρίς BB Cream. ΄Ισως όμως σου φανεί χρήσιμο να ξέρεις ότι το σχολαστικό μασάζ της ποσότητας πάνω στην επιδερμίδα θα βοηθήσει την επιδερμίδα σου να λάμψει. Διάλεξε μία που να αποτελεί τροφή για την επιδερμίδα σου όπως η Skin Food της Weleda που αγαπούν πολύ τα μοντέλα των fashion shows. 

https://www.instagram.com/p/B2cMCxFl6iU/

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός