Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις το τέλειο skin-ification στα μαλλιά σου

Όλοι οι τρόποι φροντίδας των μαλλιών, για να τα αντιμετωπίζεις όπως και την επιδερμίδα σου


Ζωή Γκόρου

Θυμάσαι το τραγούδι Californication των Red Hot Chily Peppers; Στην ομορφιά τώρα έχουμε κάτι παρόμοιο: το Skin-ification. Eπιδιώκοντας μόνο το καλό των μαλλιών μας, το απόλυτο beauty trend της εποχής είναι η αντιμετώπιση τους με... τελετουργίες και  σοφιστικέ διαδικασίες  ολόίδιες με εκείνες που κάνουμε για  τη φροντίδα της επιδερμίδας μας.

Με άλλα λόγια, έχεις Jade Roller για μασάζ προσώπου; Χρειάζεσαι μια βούρτσα που να τονώνει την κυκλοφορία του αίματος. Το scrub προσώπου σου,  διώχνει  τις γκριζες  ημέρες  από το πρόσωπό σου; Το scrub μαλλιών σβήνει τις bad hair days με τον ίδιο τρόπο. 

Επιπλέον σημείωσε, ότι οι beauties ανά το κόσμο κάνουν, πλέον, προσεκτική και σοφή επιλογή των προϊόντων που επιλέγουν για τα μαλλιά τους. Ο λόγος είναι ότι  για τις ψαγμένες της αγοράς, υπάρχουν, πια, "έξυπνα μπουκαλάκια- θαύματα" που μπορούν να τα  μεταμορφώσουν. Τέλος, μην ξεχνάς, ότι η "καθαρή ομορφιά" ως παγκόσμιο trend, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, με τον τομέα του haircare να ακολουθεί, μειώνοντας τη λίστα χημικών συστατικών από τις συνθέσεις των προϊόντων. 

Παρακάτω σου έχουμε μερικά από τα προϊόντα, για να πας μία πίστα παραπάνω τη φροντίδα των μαλλιών σου

"Καθαρή ομορφιά" για μοναδική ενυδάτωση 

https://www.instagram.com/p/B7MGRcuFv9w/

Nέοι τρόποι ενυδάτωσης ladies! Η νέα σειρά Nutriplenish™ της AVEDA με βιολογικό έλαιο ροδιούβιολογικό έλαιο καρύδας και βούτυρο μάνγκο.  Αποτελείται από σαμπουάν, conditioner και hair oil, έχει υπέροχο φυσικό άρωμα από εκχύλισμα κακάο, πιστοποιημένο βιολογικό κάρδαμο, ginger και λεμονόχορτο, και θρέφει εκ των έσω την τρίχα προσφέροντας ασυναγώνιστη ενυδάτωση για κάθε τύπο μαλλιών.

Hair and the City 

https://www.instagram.com/sohaticare/p/Bt8v2kugFva/?hl=el

Kάνουμε κάθε φορά  like στη σειρά Dercos Detox της Vichy που περιέχει σαμπουάν, conditioner και ξηρό σαμπουάν με άργιλο καολίνης, για απορρόφηση του σμήγματος και αποτοξινωτική σπιρουλίνα για φρεσκάδα και λάψη. Αυτός ο συνδυασμός  εξυγιαίνει τα μαλλιά και απομακρύνει (για τα καλά) τους ρύπους που -πίστεψέ με- μόνο φθορά προκαλούν στην επιδερμίδα σου.

Kαι τα μαλλιά θέλουν το scrub τους   

https://www.instagram.com/p/Bym3ZBOn1ix/

Eμπλουτισμένο με Ιαπωνικό πράσινο τσάι, μέντα και αλάτι από το Εμπόριο με τις Κοινότητες, το scrub μαλλιών Fuji Green Tea του The Body Shop θα καθαρίσει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σου . Είναι μια θεραπεία  ακόμα πιο αποτελεσματική απ' οτι περιμένεις! 'Οπως ακριβώς και το scrub προσώπου σου. 

Το Jade Roller των μαλλιών (!)

Η βούρτσα που φαντάζει ως κάτι δεδομένο στο μπουντουάρ σου, μπορεί να αποτελέσει μια κίνηση ματ για τα μαλλιά σου. Ρίξε μια ματιά στη βούρτσα All Around Hair Brush της Marlies and Moller από ξύλο οξιάς, μαξιλάρι από φυσικό καουτσούκ, με τέλεια συνδυασμένες τρίχες καουτσούκ, που δεν είναι φτιαγμένη για ένα ακόμα απλό βούρσισμα. Απομακρύνει άμεσα τους ρύπους και τονώνει τη μικρο-κυκλοφορία στο δέρμα της κεφαλής. Θα τη βρεις στο Attica. 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου