Πώς να βάλω σωστά το κόκκινο κραγιόν

Έτσι θα εφαρμόζεις -από εδώ και πέρα- το κόκκινο κραγιόν

Κέλλυ Νόβακ

Το να φορέσει μια γυναίκα ένα κόκκινο κραγιόν είναι κάτι διαχρονικό. Αυτό σημαίνει ότι όλες μας έχουμε φορέσει αυτή την απόχρωση, γιατί είναι η πιο κλασική στην ιστορία της ομορφιάς. Δεν θεωρείς, λοιπόν, εύλογο το ότι πρέπει να μάθεις να το φοράς άψογα; Τόσο άψογα λες και είσαι expert… Αν ακολουθήσεις τα παρακάτω tips, τότε σίγουρα θα γίνεις!

Πώς να βάλω σωστά το κόκκινο κραγιόν; Μας ρωτάτε...

#1. Απολέπιση: Κάνε μίνι απολέπιση στα χείλη για να είναι λεία και απαλά.

#2. Ενυδάτωση: Ενυδάτωσε καλά με ένα lip balm για να μην «στεγνώσουν» όσο θα φοράς το κόκκινο κραγιόν.

#3.Περίγραμμα: Στο κόκκινο κραγιόν δεν μπορείς να παραλείψεις το περίγραμμα, οπότε βρες την σωστή απόχρωση μολυβιού χειλιών –σύμφωνα με την απόχρωση του κραγιόν- και άρχισε να… σχεδιάζεις!

#4. Πούδρα: Ένα καταπληκτικό τρικ για να μένει σταθερό το κραγιόν σου, είναι να βάλεις ένα χαρτομάντιλο πάνω από τα χείλη σου και να εφαρμόσεις λίγη διάφανη πούδρα για να «κλειδώσεις» το χρώμα.

#5. Concealer: Τόνισε στο έπακρο τα χείλη σου, αφού έχεις εφαρμόσει το κραγιόν, βάζοντας λίγο concealer στην μύτη των χειλιών σου και στο κάτω χείλος. 

 

  

Το κόκκινο κραγιόν της Frida Kahlo

Έκανε καμβά το πρόσωπό της και πάνω του ζωγράφιζε τα κόκκινα της ψυχής της.

Όταν σκεφτόμαστε Frida Kahlo, το μυαλό πάει σε τρία πράγματα: Η βαθιά συγκινητική της τέχνη, το μονόφρυδο και τα κόκκινά της χείλη.

Με αφορμή αυτά τα κόκκινα χείλη, σας δείχνουμε τα απόλυτα κόκκινα κραγιόν που θα μας βοηθήσουν να εντυπωσιάσουμε και να γεμίσουμε αυτοπεποίθηση ακόμα κι αν δεν έχουμε ίχνος άλλου μακιγιάζ επάνω μας.

Ως γνωστόν, ένα κόκκινο κραγιόν πάντα φτάνει.

Chanel Pirate γιατί δεν θα μπορούσε να είναι άλλο πρώτο.

chanelpirate.jpg

 

Dior 999 γιατί και το κόκκινο κραγιόν έχει φινέτσα και κομψότητα.

dior999.jpg MAC Ruby Woo γιατί είναι το πιο διαχρονικό όλων και όποια δεν το έχει στο ντουλαπάκι της δεν ξέρει τι χάνει.  macruby.jpg Tom Ford Cherry Lush γιατί κανείς δεν κανείς δεν αγγίζει πιο απαλά τα χείλη μιας γυναίκας. tomford.jpg

 

Αγαπημένα έχουμε και άλλα. Πράγμα που σημαίνει ότι θα επανέλθουμε σύντομα στο θέμα «κόκκινο κραγιόν»

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares