Skip to main content

BEAUTY TIPS

Να πώς θα πετύχεις το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ

5 tips για No-Make up αποτέλεσμα, με Make up!



Το φυσικό μακιγιάζ είναι το πιο γοητευτικό look! Ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, άρα και σ' εσένα, καθώς σε κάνει να δείχνεις αναζωογονημένη, λαμπερή, αναδεικνύοντας την φυσική ομορφιά σου. Είναι το No-Make up μακιγιάζ, που οι περισσότερες ζηλεύουμε γιατί παρόλο που δείχνει «παιχνιδάκι», στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να... πετύχει αφού κάπου κάπου μας ξεφεύγουν υπερβολές.

 

 

Άφησε στην άκρη, λοιπόν, έντονες σκιές, τα μπορντό και φούξια κραγιόν, τα σκούρα μολύβια κλπ κλπ και ακολούθησε πιστά τον παρακάτω how-to οδηγό για ένα πετύχεις το look: «Ω, αυτό; Τίποτα σπουδαίο, έτσι ξύπνησα».

1. Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω. Για να δείχνει φυσικό το μακιγιάζ, πρέπει η επιδερμίδα να είναι πολύ καλά ενυδατωμένη, ώστε η φυσική λάμψη να κυριαρχεί. Εφάρμοσε στο πρόσωπο σου μια μικρή ποσότητα ενυδατικής και περίμενε τουλάχιστον 10 λεπτά για να απορροφηθεί καλά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ενυδατική με χρώμα ή κάποια κρέμα BB με ελαφριά σύνθεση που θα καλύπτει επαρκώς τις ατέλειες, όμως πρόσεξε μην το παρακάνεις.

 

 

2. Ρουζ σε κρεμώδη μορφή. Για πιο φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε κρεμώδες ρουζ σε ελαφρώς peachy απόχρωση, εφαρμόζοντας το κυρίως στην κορυφή των  ζυγωματικών. Αυτό που θέλουμε να πετύχεις είναι το φυσικό αναψοκοκκίνισμα και η κρεμώδης υφή του ρουζ,  θα δώσει την glam πινελιά που απαιτεί το φυσικό look.

 

 

3. Highlighter αντί για σκιά. Ναι ναι καλά διάβασες! Χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα highlighter σε παλ τόνους στο κινητό βλέφαρο, προκειμένου να καλύψεις τυχόν κοκκινίλες, δίνοντας στο μάτι την ψευδαίσθηση ότι γίνεται μεγαλύτερο.  

 

 

4. Μακριές φυσικές βλεφαρίδες. Η μάσκαρα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στο natural Make-up γιατί η λάθος ποσότητα μπορεί να φέρει την υπερβολή που λέγαμε πιο πάνω. Το μυστικό κρύβεται περισσότερο στο τρόπο εφαρμογής και  λιγότερο στην μάσκαρα που θα χρησιμοποιήσεις. Άκου λοιπόν προσεκτικά, κούνησε το βουρτσάκι της μάσκαρα στις ρίζες, μόνο για να αποκτήσουν όγκο. Δεν θέλουμε να βαρύνει το βλέμμα σου αλλά να δείχνει καθαρό και φωτεινό.

 

 

5. Τα φυσικά χείλη είναι στο χέρι σου. Και πράγματι το εννοώ! Εφάρμοσε το κραγιόν σου με το δάχτυλο και όχι κατευθείαν από το σωληνάριο του. Επίλεξε κυρίως ανοιχτές αποχρώσεις ροζ, φούξια, κόκκινο, ροδακινί. Τρίψε ελαφρά το κραγιόν στο δάχτυλο σου και έπειτα πίεσε τα χείλη σου. Με τον τρόπο αυτό, τα χείλη θα δείχνουν ζουμερά και φυσικά.  

Ω, ναι!  Δείχνεις τόσο όμορφη φυσικά μακιγιαρισμένη!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός