Skip to main content

BEAUTY TIPS

Βασίλης Κεκάτος/ Αντώνης Φωνιαδάκης: Εμπνέονται από τα νέα αρώματα Korres και μεγαλουργούν

H ονειρική  σκηνοθετική  ματιά και η ποιητική κίνηση



 

Είναι μια από τις Ελληνικές συνεργασίες που έχει κάνει αίθηση τον τελευταίο καιρό στο κοινό. Η εταιρεία Korres λανσάρει τα καινούργια της αρώματα με έναν πολύ ιδιαίτερο και δημιουργικό τρόπο. Καλεί τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα, σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτο και τον, διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο, χορογράφο Αντώνη Φωνιαδάκη, να δημιουργήσουν ότι εκείνοι εμπνεύστηκαν από τα νέα αρώματα.

 

Το πρώτο film, το οποίο αφορά το νέο Korres άρωμα ‘’ Morning Mimosa’’είναι ήδη διαθέσιμο στο κοινό και κατάφερε πολύ γρήγορα να εντυπωσιάσει το ελληνικό κοινό και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/CF_xvQdKxIy/

https://www.instagram.com/p/CF9UDCMKXyf/

(κάνε κλικ εδώ, για να δεις το πρώτο φιλμ ''Μοrning Mimosa'')

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου φιλμ λοιπόν, μας ανακοινώνουν δύο ακόμη μαγικές κινηματογραφικές στιγμές που αναδύθηκαν μέσα από αυτή την απρόσμενη δημιουργική ‘ένωση’ με αφορμή τη νέα συλλογή KORRES Eau De Toilette.

Τα νέα films ‘ενώνονται’ με τα αρώματα Apothecary Wild Rose και Oceanic Amber.
Πιο αναλυτικά στα νέα φιλμ, πηγή έμπνευσης αποτελούν τα χρώματα ενός μαγικού ηλιοβασιλέματος και το μπλε της θάλασσας. Τα δυο αυτά στοιχεία γίνονται το φόντο για την ένωση της ονειρικής σκηνοθετικής ματιάς του Βασίλη Κεκάτου και της ποιητικής κίνησης του Αντώνη Φωνιαδάκη. Το Apothecary Wild Rose φέρει στην καρδιά του το αιώνιο σύμβολο της αγάπης στην αγνότερη μορφή του.

Λέγεται ότι άρωμα χωρίς τριαντάφυλλο είναι σχεδόν τόσο αδιανόητο, όσο ένα ειδύλλιο χωρίς φιλί. Αυτό το φιλί που σε 50’’ εγκλώβισε ο φακός του Βασίλη Κεκάτου, συλλαμβάνοντας την έννοια της ένωσης και της έλξης μέσα από τη νωχελική, απόλυτα αισθαντική κίνηση σκοτεινών μορφών που ενορχηστρώνει ο Αντώνης Φωνιαδάκης.

 

    

 

Στο film που ενώνεται με το νέο άρωμα Oceanic Amber, ένα ανδρικό κορμί στροβιλίζεται μέσα από τα γαλάζια νερά - πρωτόγονη ομορφιά, σα μία αρσενική εκδοχή της Αφροδίτης που ισορροπεί τέλεια τη δύναμη με την ευγένεια, όπως αυτό το άρωμα ενώνει με μαεστρία την αίσθηση του ξύλου, με το αλάτι και το δροσερό νερό. Ερωτισμός + δύναμη, άνδρας + γυναίκα, άνθρωπος + φύση. To Άρωμα ενώνει.

 

    

 

Η 4η κινηματογραφική στιγμή θα αποκαλυφθεί 26 Οκτωβρίου. Stay tuned!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.