Βάψ’ τα στο σπίτι!

4 βήματα για να να πετύχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα.  

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Πολλές γυναίκες αποφεύγουν να βάφουν μόνες τους τα μαλλιά τους, γιατί φοβούνται το… αβέβαιο αποτέλεσμα. Ωστόσο είναι μία εύκολη και οικονομική λύση για να ανανεώσεις την εμφάνιση σου ή απλά να καλύψεις το γκριζάρισμα. 

1. Προετοιμάσου: Τοποθέτησε μία πετσέτα στους ώμους σου και τα πλαστικά γάντια στα χέρια σου. Στη συνέχεια, άπλωσε με τις άκρες των δακτύλων σου βαζελίνη περιμετρικά στη γραμμή του μετώπου και στα αυτιά. Χώρισε τα μαλλιά σε δύο μέρη, ώστε να «δουλέψεις» πιο εύκολα. 

2. Εφάρμοσε: Άρχισε την εφαρμογή του προϊόντος από τη κορυφή του κεφαλιού προς τα πίσω. Χώρισε με την άκρη της χτένας τα μαλλιά σε τούφες 4-5 εκατοστών και άπλωσε με το πινέλο ή το ειδικό απλικατέρ το χρώμα. Σταμάτησε να απλώνεις το χρώμα 10-15 εκατοστά πριν τις ρίζες. Καθάρισε με ένα αλκοολούχο προϊόν τα σημεία που έχουν χρώμα στην επιδερμίδα σου.   

3. Άπλωσε: Με τις άκρες των δακτύλων, άπλωσε το χρώμα από τη ρίζα των μαλλιών στις άκρες τους. Οι άκρες είναι συνήθως πιο πορώδεις και απορροφούν περισσότερο χρώμα, γι’ αυτό μην βάλεις κατευθείαν χρώμα σ’ αυτές. 

4. Ξέβγαλε: Όταν ο χρόνος περάσει, ξέβγαλε τα μαλλιά μέχρι το νερό να είναι διαυγές. Λούσε τα με ένα ειδικό σαμπουάν για βαμμένα, που φιξάρει το χρώμα, και μην παραλείψεις το μαλακτικό. Το επόμενο λούσιμο να μην γίνει πριν από 24 ώρες. 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares