Skip to main content

BEAUTY TIPS

Lancôme X Chiara Ferragni: Η νέα make up συλλογή της διάσημης Influencer

Μια ωδή στο ακαταμάχητο μπλε

 



 

Έπειτα από την sold out κυκλοφορία της πρώτης συλλογής μακιγιάζ της Chiara Ferragni σε συνεργασία με την Lancôme, η ιταλικής καταγωγής fashionista επιστρέφει με μια ολοκαίνουργια capsule make up collection. Ιconic πολυτέλεια και glamour είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της καινούργιας αυτής συλλογής, που έχει σκοπό να αναδείξει την ομορφότερη πλευρά της κάθε γυναίκας. Μια ωδή στην λάμψη, στα τολμηρά και trendy looks, ξετυλίγεται μέσα από το ακαταμάχητο μπλε pagkaging, το οποίο αποτελεί σήμα κατατεθέν της συνεργασίας αλλά και μεγάλη τάση της φετινής σεζόν. Η Lancôme αντλώντας έμπνευση από την μούσα της και βασίλισσα των social media, Ferragni, δημιούργησε μια σειρά καλλυντικών που συνδυάζει τα αγαπημένα beauty products της, αλλά και την ανάγκη των beauty addicts για περισσότερα iconic make up looks, από τα πιο απλά έως τα πιο περίτεχνα.

 

 

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας, style guru, influencer και μητέρα μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της με τους θαυμαστές της, παρακινώντας τους να κατακτήσουν ένα στυλ που δεν θα περνάει ποτέ απαρατήρητο. Η συλλογή Lancôme X Chiara Ferragni διαθέτει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για να δημιουργήσει κανείς το απόλυτο μακιγιάζ για κάθε περίσταση και αν κρίνουμε από τα πρώτα beauty looks που κοινοποίησε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, το αποτέλεσμα είναι απλά συναρπαστικό.

 

 

Η νέα capsule Chiara Ferragni X Lancôme collection περιλαμβάνει την All-in-one Fashion Flirty Palette, μια ολοκληρωμένη παλέτα μακιγιάζ, με έναν υπέροχο συνδυασμό οκτώ σκιών, τόσο για πρωινά όσο και βραδινά looks, δύο Highlighters, ένα bronzer και ένα ρουζ. Δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη μάσκαρα της Chiara Ferragni, που δεν είναι άλλη από την iconic Monsieur Big Mascara, η οποία χαρίζει πλούσιο όγκο και έως 24 ώρες διάρκεια. Το Absolu Rouge, το Working Girl και το Fashion Darling, είναι τα τρία λαμπερά κραγιόν της συλλογής, με την έντονη κρεμώδη matte κόκκινη απόχρωση να κλέβει τις εντυπώσεις. Το Liner Plume, είναι το eyeliner που υπόσχεται να απογειώσει το cat eye look, χαρίζοντας υψηλής ακρίβειας εμπειρία, κερδίζοντας το παιχνίδι στις λεπτομέρειες.

 

    

 

Όλα τα προϊόντα της ολοκαίνουργιας σειράς κυκλοφορούν διαδικτυακά στο ιταλικό website Douglas Italia από τις 26 Οκτωβρίου, ενώ σύντομα πρόκειται να κάνουν το ντεμπούτο τους σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της