Skip to main content

BEAUTY TIPS

Νέες Χριστουγεννιάτικες Συλλογές μακιγιάζ που έχουμε ήδη λατρέψει

Λίγες δόσεις μαγείας θα αναβαθμίσουν πολύ την διάθεση μας



 

Οι δημοφιλέστερες εταιρείες μακιγιάζ δεν το βάζουν κάτω και βάζουν όλη την ενέργεια και την δημιουργικότητα τους, προκειμένου να φτιάξουν τις ιδανικές χριστουγεννιάτικες συλλογές μακιγιάζ, οι οποίες κατακτούν κάθε χρόνο το γυναικείο κοινό, αναβαθμίζοντας την διάθεση μας και κάνοντας μας να ανυπομονούμε λίγο παραπάνω για τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες.

Στο εξωτερικό έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνιση τους, με εκατομμύρια γυναίκες να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους, για το γιορτινό μακιγιάζ το οποίο θα προσφέρει λάμψη και ζωντάνια ξανά. Έτσι λοιπόν η M.A.C Cosmetics σηματοδοτεί την έναρξη των γιορτών με μια συλλογή εμπνευσμένη από τη μαγεία της έκπληξης, της απόλαυσης και της ομορφιάς των πυροτεχνημάτων. Έκρηξη λαμπερών χρωμάτων με μια υπερπολυτελή δόση ψυχρής φωτεινότητας, η Frosted Firework είναι μια από τις πιο πολυπόθητες συλλογές μακιγιάζ της σεζόν.

 

 

Η συλλογή Golden Nights του οίκου Dior προσθέτει αυτό το κάτι διαφορετικό στις κλασσικές γιορτινές επιλογές» αποκαλύπτει ο Peter Philips. «Σκέφτηκα το μαύρο και το χρυσό, καθώς επίσης και γραφιστικά στοιχεία που είναι εντυπωσιακά τη γιορτινή περίοδο, όπως τις χιονονιφάδες, μέσα από ένα σετ γιορτινών κρυστάλλινων αποχρώσεων».

Εμπνευσμένη από τα μικρά «θαύματα» του χειμώνα στη Νέα Υόρκη και τη δυναμική ενέργεια του χορού, αυτή η πολυπόθητη συλλογή της Bobbi Brown αιχμαλωτίζει το ρομαντισμό των Χριστουγέννων και προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μια αψεγάδιαστα λαμπερή επιδερμίδα. Περιτυλιγμένα με ευφάνταστα, γιορτινά και εμπνευσμένα από το χορό σχέδια, αυτά τα on-point δώρα είναι ιδανικά για να εκπλήξετε τους αγαπημένους σας ή ακόμα και για να κάνετε ένα μικρό δώρο στον εαυτό σας.

 

 

Τέλος η συλλογή Les Chaînes d’Or της Lucia Pica του οίκου Chanel, μεταμορφώνει τους κώδικες της Mademoiselle Chanel σε μια λαμπερή συλλογή που αιχμαλωτίζει όλη τη μαγεία των Χριστουγέννων, έχοντας κύριους πρωταγωνιστές τις χρυσές και rosegold αποχρώσεις.

 

 

 

cover photo: (@chanel)

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»