Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ellie Goldstein: Το 18χρονο μοντέλο με σύνδρομο Down πρωταγωνιστεί σε εξώφυλλο και ενθουσιάζει

Εκπροσωπεί την ομορφιά των Ατόμων με Αναπηρία



 

Πρόκειται για την Ellie Goldstein το 18χρονο μοντέλο με σύνδρομο Down, που εκπροσωπεί την ομορφιά των Ατόμων με Αναπηρία και υμνεί μέσα από τη μορφή της, τις ικανότητές τους, που συχνά αμφισβητούνται από πολλά άτομα.

Το πρότυπό της δίνει ελπίδα για την κατάρριψη των μύθων και των στερεοτύπων, δημιουργώντας αισιοδοξία για ένα μέλλον με ισότιμες ευκαιρίες. Ήθελε να πετύχει μια λαμπρή πορεία για τον εαυτό της και τα κατάφερε, συμβολίζοντας με μαγικό τρόπο μεταξύ άλλων, τις ικανότητες των Ατόμων με Αναπηρία όταν καταρρίπτεται ο μύθος των εμποδίων.

https://www.instagram.com/p/CIQzhEvJNug/

Η 3η Δεκεμβρίου ήταν αφιερωμένη στα Άτομα με Αναπηρία και στις ιδιαίτερες ικανότητές τους, που μπορούν να αναπτυχθούν εξίσου επιτυχώς, με εκείνες οποιουδήποτε άλλου. Η Ellie Goldstein είναι ένα φωτεινό παράδειγμα ακριβώς αυτής της διαπίστωσης, εκπροσωπώντας τα άτομα με αναπηρίες στη βιομηχανία της ομορφιάς. Συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συνεργασία της με μια ιδιαίτερη καμπάνια του οίκου Gucci ως το μοντέλο με Σύνδρομο Down, που στα 18 του χρόνια, κατόρθωσε σύμφωνα με πολλούς, κάτι σχεδόν ακατόρθωτο.

Τον Ιούλιο, η Ellie Goldstein πόζαρε στον φακό, φορώντας τη νέα μάσκαρα του οίκου με το όνομα L’Obscur, καθώς σύμφωνα με τον creative director Alessandro Michele, το πρόσωπό της ήταν το ιδανικό. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τον φωτογράφο David PD Hyde ενώ όπως αναφέρει ο Michele, «Σχεδίασα την L'Obscur για ένα άτομο αυθεντικό, το οποίο χρησιμοποιεί το μακιγιάζ για να είναι ελεύθερο και να μας πει την ιστορία του».

Σήμερα, το μοντέλο μονοπωλεί ξανά την προσοχή του κοινού, πρωταγωνιστώντας στο νέο εξώφυλλο του ψηφιακού τεύχους του Allure, ως μέρος της νέας σειράς του γνωστού περιοδικού μόδας με τίτλο «Η Ομορφιά της Προσβασιμότητας». Αυτό που σκοπεύει ουσιαστικά να κατορθώσει η νέα σειρά, είναι η κατάρριψη των μύθων, που υψώνονται πολλές φορές ως εμπόδια μπροστά στα Άτομα με Αναπηρία.

https://www.instagram.com/p/CIQwlcCp5aQ/

https://www.instagram.com/p/CIQxAP5JQj4/

Και εμείς… απλά απολαμβάνουμε να την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στον σύγχρονο κόσμο της ομορφιάς και να μας γεμίζει με ελπίδα και οράματα.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department