Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το πρόσφατο make up look της Rosie Huntington είναι ο ορισμός του ‘’stunning’’

Όλα τα ‘’key steps’’ για να το επιτύχεις



 

Καθήλωσε το κοινό της για μια ακόμη φορά το διάσημο μοντέλο Rosie Huntington, μετά την τελευταία της φωτογραφία, όπου δημοσίευσε το φυσικό και μοντέρνο μακιγιάζ που δημιούργησε μετά από καιρό.

Η Rosie έχει δείξει ξεκάθαρα την αδυναμία της στον beauty τομέα, αφού λατρεύει καλλυντικά και skincare προϊόντα. Μάλιστα δεν χάνει την ευκαιρία να μοιράζεται με το κοινό της, τα αγαπημένα της look και τις ρουτίνες που ακολουθεί μέσα από το κανάλι της στο Youtube, ή το instagram.

Μετά από αρκετό καιρό, φόρεσε ξανά μακιγιάζ, όπως η ίδια είπε για να νιώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και για να ‘’ανεβάσει’’ την ψυχολογία της. Το μακιγιάζ της, όχι απλά άρεσε στους ακολούθους της… αλλά ζητούν και step by step βίντεο για το πως δημιούργησε αυτό το ονειρεμένο φυσικό look.

https://www.instagram.com/p/CJ6X56BnOpm/

Tα key steps που σίγουρα μπορείς να εντάξεις και εσύ στο επόμενο μακιγιάζ σου, προκειμένου να το φέρεις όσο πιο κοντά γίνεται στο look της Rosie, είναι για αρχή το κρεμώδες ρουζ. Αυτό το step μάλιστα, η Huntington το μοιράστηκε μαζί μας. Επέλεξε μια φυσική, cherry απόχρωση με κρεμώδη  υφή.
Άπλωσε το στα ζυγωματικά σου, όπως δείχνει παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CKD_6x8n5Tl/

Note: Μη παραλείψεις να απλώσεις λίγη ποσότητα και στα βλέφαρα αλλά και τα χείλη για μονόχρωμο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Στα επόμενα βήματα, το ενδιαφέρον μας εστιάζει στα μάτια. Και πιο συγκεκριμένα στα φρύδια και τις βλεφαρίδες. Τα φρύδια είναι καλοχτενισμένα προς τα επάνω και έχουν σταθεροποιηθεί με τζελ φρυδιών. Ωστόσο παρατηρούμε πως είναι απόλυτα φυσικά και η Rosie δεν έχει χρησιμοποιήσει κάποιο έξτρα προϊόν για γέμισμα. Τα έχει προτιμήσει φυσικά και απαλά.

Αφού περάσεις μια σκιά σε γήινη απόχρωση, σε όλο το βλέφαρο αλλά και στην κάτω πλευρά των βλεφαρίδων, περνάμε στην μάσκαρα. Με το βουρτσάκι εστίασε στην ρίζα των βλεφαρίδων και όχι τόσο στο μήκος τους, θα σου δώσει πιο έντονο βλέμμα, αλλά ταυτόχρονα θα δείχνει πιο φυσικό.

https://www.instagram.com/p/CJyqdryH2Vs/

Τέλος καλύτερα να αποφύγεις τα highlighters για ένα πιο μίνιμαλ και matte αποτέλεσμα, όπως αυτό της Huntington για τον χειμώνα.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30