Skip to main content

BEAUTY TIPS

Κόκκινο κραγιόν: Το makeup look της Lady Gaga στην ορκωμοσία Biden είναι η επιτομή του χειμερινού μακιγιάζ

Έτσι θα δημιουργήσεις το απόλυτα μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν



Η Lady Gaga πιστή στο εκκεντρικό της στυλ, τράβηξε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα, με την εντυπωσιακή παρουσία της στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden. Η διάσημη pop star επίλεξε μια δημιουργία, στα χρώματα της αμερικάνικης σημαίας, που έφερε την υπογραφή του οίκου Schiaparelli, η οποία συνοδευόταν από μια ολόχρυση καρφίτσα-κόσμημα σε σχήμα περιστεριού. Η ιδιαίτερη εμφάνιση της, συνδυάστηκε αρμονικά με τα milkmaid braids πλεγμένα με μαύρη κορδέλα, η οποία είχε στερεωθεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού με hair clips, στολισμένα με κόκκινα λουλούδια. Εκείνο που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και φυσικά ασχολίαστο ήταν το άκρως χειμερινό μακιγιάζ, με τα βελούδινα κόκκινα χείλη και τις XL βλεφαρίδες.

https://www.instagram.com/p/CKYW0VfpsfX/

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη makeup artists της Gaga, που επιμελήθηκε το signature αυτό look της, Sarah Tanno, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην Vogue πως στόχος της ήταν να δημιουργήσει ένα κλασσικό και ρομαντικό μακιγιάζ, με την απαραίτητη ένταση και φωτεινότητα, που χρειάζεται μια τόσο ζωντανή ημέρα. Η απόλυτη ανάγκη για τονισμένα χείλη, που δεν κρύβονται πίσω από καμία προστατευτική μάσκα, την ενέπνευσε ώστε να επιλέξει μια βαθιά, βελούδινη απόχρωση κόκκινου χρώματος, ενώ φρόντισε να κράτησε ισορροπία στο υπόλοιπο μακιγιάζ, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως τα κόκκινα-βουργουνδί χείλη είναι ο πρωταγωνιστής. To terracotta eye look, με τα καλοσχηματισμένα φρύδια και τις πλούσιες βλεφαρίδες, έρχονταν σε αρμονία με τα ροδαλά μάγουλα.

https://www.instagram.com/p/CKVEC-yB8EQ/

Το beauty look της τραγουδίστριας αποτελεί την επιτομή του χειμερινού μακιγιάζ, που τόσο έχει λείψει σε πολλές από εμάς. Με μια πιο προσεκτική μάτια, ωστόσο, η chic απλότητα που το διακατέχει, θα μπορούσε άνετα να το εντάξει στα home inspired makeup looks, αφού η μοναδική έντονη προσθήκη είναι τα κόκκινα χείλη. Με αφορμή την εντυπωσιακή αυτή εμφάνιση, ίσως ήρθε η στιγμή να φορέσουμε και πάλι τα κόκκινα κραγιόν μας, που ανέκαθεν αποτελούσαν ιδανική επιλογή για το χειμερινό μακιγιάζ και hot trend της νέας χρονιάς. Φρόντισε να διαλέξεις την ιδανική για εσένα κόκκινη απόχρωση, που θα φωτίζει το πρόσωπό και θα ταιριάζει με τα χρώματα σου, ενώ μόλις αφαιρέσεις την μάσκα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Όσο για το υπόλοιπο πρόσωπο τα βήματα είναι απλά: ένα καλυπτικό primer ή μια κρέμα BB με χρώμα για την βάση σου, μια απαλή bronze σκιά, μπόλικη μαύρη μασκαρα και ένα διακριτικό ρουζ, που σε καμία περίπτωση δεν θα έρχεται σε κόντρα με τα κατακόκκινα χείλη.

Παρακάτω θα βρεις make up looks με πρωταγωνιστή το κόκκινο κραγιόν για περισσότερη έμπνευση και πειραματισμό:

https://www.instagram.com/p/B97mRvigF0X/

https://www.instagram.com/p/CCUGmRgpNYZ/

https://www.instagram.com/p/BgZiBTQnIJH/

https://www.instagram.com/p/B9FD2KEF0Jh/

https://www.instagram.com/p/CJR8pfyg4Ms/

https://www.instagram.com/p/CJ7cvcSHz1s/

https://www.instagram.com/p/CKZFuxaBkxl/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς