Skip to main content

BEAUTY TIPS

Indie Nails: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για το πιο fun nail trend της χρονιάς

Το μανικιούρ «απελευθερώνεται», αποκτώντας το δικό του μοναδικό χαρακτήρα

 



 

Το 2020 ήταν η χρονιά όπου ο πειραματισμός χτύπησε κόκκινο, με πολλές από εμάς να δοκιμάζουμε τις δυνάμεις αλλά και το ταλέντο μας σε οτιδήποτε είχε να κάνει με το κομμάτι της ομορφιάς. Από σπιτικές ενυδατικές μάσκες, μέχρι βαφή για τα μαλλιά και home spa για μανικιούρ και πεντικιούρ. Όλος αυτός ο πειραματισμός ξύπνησε μέσα μας την δημιουργικότητα, κάτι που οδήγησε τις τάσεις της νέας χρονιάς, να είναι απόλυτα εναρμονισμένες με όλες αυτές τις αλλαγές. Με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε πλέον πως το 2021 θα είναι η χρονιά της δημιουργίας, της απελευθέρωσης από τα κλισέ των προηγούμενων ετών και της πολυπόθητης ανάγκης για οτιδήποτε ευχάριστο και φωτεινό.

 

 

Indie είναι το trend στο μανικιούρ που περιγράφει ακριβώς αυτή την λογική, αφού όπως προδίδει και το όνομα του, το οποίο αποτελεί συντομογραφία της λέξης «independent», τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κυριαρχήσουν η ανεξαρτησία και η απελευθέρωση στις νέες δημιουργίες. Είναι η τάση που έχει σπάει ρεκόρ αναζήτησης στα social media, αφού όλο και περισσότερα iconic girls έχουν ήδη υιοθετήσει τα indie nails, δίνοντας την δική τους προσωπική πινελιά. Γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία του νέου μανικιούρ, να αντιμετωπίζεις με φαντασία το κάθε νύχι ξεχωριστά, δημιουργώντας το πιο fun αποτέλεσμα, που θα σε κάνει να χαμογελάς κάθε στιγμή που θα το βλέπεις. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη πεπατημένη για να το πετύχεις σωστά. Αρκεί να έχεις όρεξη να στολίσεις τα νύχια σου με διάφορες pop αποχρώσεις, stickers, εντυπωσιακά εφέ, ακόμα και σε πιο minimal παραλλαγές. Σημασία έχει η παιχνιδιάρικη και ευχάριστη διάθεση που θα σου προσφέρουν, να συνδυάζονται με ισορροπία.

Τα Indie nails σε περιμένoυν  να τα δοκιμάσεις, για αυτό παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες που σίγουρα θα σε γεμίσουν έμπνευση αλλά και θα σε πείσουν να το τολμήσεις.

https://www.instagram.com/p/CG0GEfzA28f/

https://www.instagram.com/p/CDmVIIMjsD7/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CHj5Of3BZQj/

https://www.instagram.com/p/CCtdKRjMiCM/

https://www.instagram.com/p/CFyDtQtDTfe/

https://www.instagram.com/p/CHLB7zJMK8r/

https://www.instagram.com/p/B_oNAdqjsgO/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ