Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ιδέες μακιγιάζ για κόκκινα χείλη και φέτος

5 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις κόκκινο κραγιόν



 

Το μακιγιάζ το φοράς πρωτίστως για σένα. Ακόμη και αν φέτος η απομόνωση στο σπίτι σε κάνει να αναπολείς στιγμές, ήρθε η ώρα να πάρεις ‘’την ψυχολογία σου’’ στα χέρια σου. Λίγο μακιγιάζ, ένα όμορφο outfit και το αίσθημα του selfcare κυρίαρχο, θα σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφα από ποτέ και αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα.

Το κόκκινο, είναι αγαπημένο χρώμα. Και δεν θέλουμε να χάσουμε την ευκαιρία να το τιμήσουμε. Ένα μακιγιάζ με κόκκινες αποχρώσεις στα χείλη, έχει την δυνατότητα να σε ανανεώσει και να σου δώσει μια πιο αισθησιακή όψη. Άνοιξε το νεσεσέρ σου και αφού προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου, συνέχισε με την βάση σου.

Τα κόκκινα χείλη έχουν πολλές εκδοχές. Πιο έντονες, πιο αχνές, πιο καλοκαιρινές, πιο χειμερινές… δεν έχεις παρά να επιλέξεις την δική σου, αγαπημένη απόχρωση και να εμπνευστείς το υπόλοιπο look από τις παρακάτω φωτογραφίες. Μπορείς να ολοκληρώσεις με full glam μακιγιάζ, ή να αφήσεις εντελώς φυσικά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σου και να τονίσεις μόνο τα χείλη σου. Μπορείς από την άλλη, να αφήσεις την βάση σου, πιο λευκή χωρίς μπρόνζερ και με πιο μπορντό αποχρώσεις στα χείλη. Ή να προσθέσεις βαθύ κόκκινες και ψυχρές αποχρώσεις στα χείλη σου, έχοντας όμως ‘’ζεστή βάση’’, κάνοντας contouring για να δώσεις γωνίες και έμφαση και στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Τα μάτια έχουν επίσης καθοριστικό ρόλο σε ένα μακιγιάζ με κόκκινα χείλη. Είτε τα αφήσεις εντελώς άβαφα, για πιο ήπιο red lip look, είτε μπορείς να προσθέσεις λάμψεις με λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία και κάτω από το φρύδι. Έτσι θα έχεις ένα ακόμη πιο λαμπερό και ‘’περιποιημένο’’ make up look. Δοκίμασε τι σου ταιριάζει καλύτερα και μη διστάσεις να δημιουργήσεις καινούργια looks, κάνοντας recreate, κάποιο από τα παρακάτω μακιγιάζ.

 

            
πηγή φωτογραφιών: pinterest    

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

BEAUTY TIPS

3 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στην περιποίηση της επιδερμίδας σου

Πώς να αποκτήσεις ανοιξιάτικο, πιο λαμπερό και πιο σφριγηλό δέρμα

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!