Skip to main content

BEAUTY TIPS

To νέο πρόσωπο της Chanel είναι η εμβληματική εγγονή της Grace Kelly

Ο λόγος για την πανέμορφη Charlotte Casiraghi που πρωταγωνιστεί στην νέα Chanel καμπάνια



 

Την νέα του συλλογή για Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2021 παρουσίασε ο θρυλικός οίκος Chanel, μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο και φωτογραφίες. Από την στιγμή που το βίντεο κυκλοφόρησε στην δημοσιότητα, τα βλέμματα έχουν πέσει τόσο στις εντυπωσιακές και iconic νέες δημιουργίες, αλλά και στο πρόσωπο της καμπάνιας, η οποία είναι εγγονή της Grace Kelly και κόρη της πριγκίπισσας του Μονακό, Charlotte Casiraghi.

Η καθηλωτική και πανέμορφη Charlotte, από νεαρή ηλικία είχε έρθει σε επαφή με διακεκριμένους fashion designers, μεταξύ των οποίων και ο Karl Lagerfeld, ο οποίος το 2012 την φωτογράφησε για το βιβλίο του “The Little Black Jacket: Chanel Revisited”.

Φαίνεται πως η ίδια είναι πλέον έτοιμη να μπει δυναμικά στον κόσμο της μόδας και να ξεκινήσει την δική της καριέρα. Η Charlotte Casiraghi είναι επισήμως η νέα πρέσβειρα του οίκου Chanel και απόλυτη πρωταγωνίστρια της συλλογής του εμβληματικού brand για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Φορώντας τις πολυτελείς δημιουργίες του οίκου, η πανέμορφη εγγονή της Grace Kelly έλαμψε μέσα από τον φωτογραφικό φακό των Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin. Η φωτογράφηση έλαβε χώρα στο πριγκιπάτο του Μονακό, σε ένα μοναδικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι.

https://www.instagram.com/p/CL7Ig8XISux/

https://www.instagram.com/p/CL9fjltosKg/

Αντικρίζοντας τη νέα εποχή με τόλμη, πολυτέλεια κι αισιοδοξία, το σπουδαίο φωτογραφικό δίδυμο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Oι παρόμοιες τοποθεσίες τόσο τη νύχτα όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν το σημείο εκκίνησης αυτής της σειράς, στην οποία η Charlotte κυμαίνεται μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει μια μυστηριώδη ποιότητα, μια δυαδικότητα που δίνει έμφαση στο παιχνίδι μας για τη συγχώνευση της πραγματικότητας και των ονείρων». Τόσο στο πριγκιπικό σκηνικό, στην πισίνα και τα μοναδικά δωμάτια, η Charlotte αφέθηκε και ανέδειξε όσο καλύτερα μπορούσε τα κομμάτια της συλλογής, ενώ το concpet της φωτογράφισης και του βίντεο κορυφώθηκε σε ένα αστικό σκηνικό, όπου τα φώτα της πόλης αντανακλούσαν φανταστικά επάνω στα λαμπερά items του οίκου».

https://www.instagram.com/p/CL97DFso5bN/

https://www.instagram.com/p/CMCABjiILfP/

https://www.instagram.com/p/CMCpLdRIbUU/

https://www.instagram.com/p/CMASI5Wo5Sz/

Για να δεις το βίντεο της καμπάνιας, πάτησε εδώ.

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα