Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα πετύχεις το τέλειο nude χρώμα στα χείλη εφαρμόζοντας αυτό το beauty hack

Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς



Το μακιγιάζ είναι μια συνήθεια την οποία δεν μπορούμε να «κόψουμε» ποτέ, ακόμα και όταν ζούμε υπό συνθήκες lockdown. Μας αρέσει να περιποιούμαστε την εικόνα μας και να δείχνουμε πάντοτε όμορφες και λαμπερές. Η εποχή προστάζει έντονα χρώματα και statement looks με έμφαση κυρίως στα μάτια, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες αξίες που παραμένουν σταθερές και μια από αυτές είναι το nude κραγιόν.

Πρόκειται για αποχρώσεις που δεν θα μας απογοητεύσουν ποτέ και που στον κόσμο της ομορφιάς έχουν περίοπτη θέση, αρκεί να σκεφτεί κανείς, ότι το hashtag #nudelip έχει αποσπάσει περισσότερες από 500.000 αναρτήσεις στο Instagram.

Το nude κραγιόν και όλες οι αποχρώσεις που συνοδεύουν αυτόν τον όρο μας γυρνά στα ’90s, όταν σπουδαίοι makeup artists που επιμελούνταν τα μακιγιάζ των μοντέλων σε επιδείξεις μόδας διάσημων οίκων υψηλής ραπτικής, επέλεγαν να βάλουν λίγη ποσότητα concealer πάνω από το ροζ κραγιόν, με στόχο να πετύχουν αυτή τη γήινη, φυσική απόχρωση.

Σήμερα, στα καταστήματα καλλυντικών υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από nude lipsticks τα οποία φέρουν την υπογραφή αγαπημένων brands ομορφιάς και υπόσχονται να καλύψουν όλες τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις σου. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ψυχρούς ή ζεστούς τόνους, σε taupe με δόσεις μπεζ, cream και ροζ nude ή ένα κραγιόν σε αποχρώσεις της καραμέλας.

Όλα τα nude lipsticks αποτελούν μια safe επιλογή για όσες γυναίκες δεν θέλουν να πειραματίζονται ιδιαίτερα με το μακιγιάζ τους, ενώ είναι must have προϊόν εκείνων που λατρεύουν το minimal chic αποτέλεσμα και τη φυσικότητα που προσδίδει στο look, κάνοντας το να μοιάζει ανεπιτήδευτα σέξι και θηλυκό.

Για να πετύχεις το τέλειο nude χρώμα στα χείλη, εφάρμοσε αυτό το beauty hack:

Βάλε αρχικά στα χείλη σου λίγη ποσότητα concealer και άπλωσε το με ένα πινέλο ώστε να τα καλύψεις εντελώς. Έπειτα, τόνισε το περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών σε απαλό καφέ χρώμα. Στη συνέχεια, εφάρμοσε στα χείλη ένα nude liquid lipstick με ματ τελείωμα. Γέμισε καλά τα χείλη με αυτό το lipstick και αφού στεγνώσει και σταθεροποιηθεί, εφάρμοσε από πάνω ελάχιστη ποσότητα από ένα nude lip gloss. Χρησιμοποίησε ένα πινέλο χειλιών για να απλώσεις το προϊόν σε όλη την επιφάνεια των χειλιών με ταμποναριστές κινήσεις.

Δες όλα τα βήματα στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.instagram.com/p/CJmHCtDAKeh/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος