Skip to main content

BEAUTY TIPS

Μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζονται 2 διάσημες Γαλλίδες influencers

Η κομψότητα δεν αφορά μόνο τη μόδα



Οι Γαλλίδες φημίζονται για την γοητεία τους. Αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε άλλες γυναίκες και να έχουν κερδίσει μια θέση στην καρδιά μας είναι το ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα που επιτυγχάνουν σε κάθε τους εμφάνιση. Από τη μια οι πολυτελείς συνήθως στιλιστικές τους επιλογές, από την άλλη η απλότητα στο μακιγιάζ και το χτένισμα που συμπληρώνουν τα looks τους.

Κοιτώντας τις φωτογραφίες τους στα social media θα παρατηρήσεις ότι οι Γαλλίδες λατρεύουν τη φυσική ομορφιά και φροντίζουν να τονίζουν απλά τα χαρακτηριστικά τους, με τρόπο που δεν τα αλλοιώνει ή δεν δίνει ένα υπερβολικό αποτέλεσμα. Δεν θα τις δεις ποτέ να νοιάζονται για το τέλειο contouring, τα ombre χείλη ή τα ζωγραφισμένα με ακρίβεια φρύδια. Η φιλοσοφία που ακολουθούν είναι το λεγόμενο «Less is more», δηλαδή όσο πιο λίγα τόσο το καλύτερο.

Αν θέλεις να πετύχεις το "je ne sais quoi" που κάνει τη γαλλική ομορφιά να φαίνεται τόσο άνετη, αλλά και τόσο εκλεπτυσμένη, ακολούθησε τα μυστικά δύο διάσημων Γαλλίδων influencers.

Η Jeanne Damas και τα French-Kissed χείλη

Πρόκειται για ένα ρομαντικό μακιγιάζ χειλιών το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το ερωτικό mood του Παρισιού. Το τρικ για να το δημιουργήσεις όπως ακριβώς η Jeanne Damas είναι να το διατηρήσεις απαλό και να του δώσεις ένα smudgy εφέ. Τα χείλη δεν θα πρέπει να είναι τέλεια μακιγιαρισμένα με το κραγιόν. Όταν εφαρμόζεις το προϊόν όπως οι Γαλλίδες, τότε τα χείλη δείχνουν σαν να έχουν ελάχιστη ποσότητα κραγιόν επάνω τους, σαν να έχεις μόλις φιλήσει κάποιον.

 

https://www.instagram.com/p/Bj5SiEED_XV/?utm_source=ig_embed 

 

Η Sabrina Socol και French-girl φράντζα

Οι Γαλλίδες λατρεύουν τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά, εκείνα που μοιάζουν σαν να έχεις σηκωθεί μόλις από το κρεβάτι, αλλά και τη French-girl (γαλλική) φράντζα. Το μυστικό της Sabrina Socol για ένα άκρως θηλυκό hair look κρύβεται στο styling και ως προς τη φράντζα αυτό που η ίδια προτείνει είναι να τη χτενίσεις αλλά με τρόπο που δεν θα μαρτυρά ότι το έκανες. Βρέξε πρώτα τη φράντζα σου με λίγο νερό. Έπειτα, στέγνωσε την με το πιστολάκι κρατώντας την με τα χέρια σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε texturising spray για να της δώσεις το σχήμα που επιθυμείς. Δεν θα σου πάρει πάνω από πέντε λεπτά.

 

https://www.instagram.com/p/Bx7cAeOizc3/?utm_source=ig_embed 

 

Merci French girls!

 

cover photo credits Instagram @jeannedamas

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του