Αυτό το τρικ με την αλογοουρά στο TikTok κάνει τα μαλλιά να δείχνουν δύο φορές πιο μακριά

Δοκίμασε το και θα ενθουσιαστείς

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Όποια ονειρεύεται μακριά μαλλιά για το καλοκαίρι, να σηκώσει το χέρι! Είμαι βέβαιη πως είμαστε πολλές, όμως τα μαλλιά έχουν τον δικό τους ρυθμό ανάπτυξης και θαύματα δεν γίνονται. Ή μήπως όχι; Ευτυχώς για εμάς που θα θέλαμε να έχουμε τα ωραιότερα μακριά μαλλιά ever κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, υπάρχει το TikTok με τα εκατοντάδες μυστικά και κόλπα του.

Πρόσφατα πήρε το μάτι μου έναν λογαριασμό, στον οποίο μέσα από ένα σύντομο βίντεο tutorial παρουσιάζεται ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο τα μαλλιά, όταν είναι πιασμένα σε αλογοουρά, μπορούν να δείχνουν έως και δύο φορές πιο μακριά.

Σύμφωνα με αυτό το κόλπο, για να πετύχεις έξτρα μήκος στα μαλλιά θα πρέπει να τα πιάσεις σε δύο αλογοουρές, αφού τα χωρίσεις σε ίσα μέρη. Η θέση της δεύτερης αλογοουράς (η οποία βρίσκεται κάτω από την πρώτη και πιο χαμηλά) είναι αυτή που δημιουργεί την ψευδαίσθηση του περισσότερου μήκος στα μαλλιά, ενώ η πρώτη αλογοουρά κρύβει μικρό κενό που υπάρχει ανάμεσά τους.

Το κόλπο αυτό αποτελεί την τέλεια λύση για όσες γυναίκες έχουν πιο κοντά ή μεσαίου μήκους μαλλιά και δεν θέλουν να αλλάξουν το look τους φορώντας τρέσα ή extentions. Το beauty hack έγινε αμέσως viral και πλέον ξεπερνάει τα 6,2 εκατομμύρια προβολές.

Δες το βίντεο tutorial:

 

@beautyhacks

Life changing 😍🙌 #beautyhacks #hairhacks #diy

♬ Back Up - DeJ LoafAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares