Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα αποκτήσεις φρύδια με όγκο σε λιγότερο από 4 εβδομάδες

Ανακάλυψε το μυστικό των beauty experts



Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας! Οφείλουμε να τα έχουμε πάντοτε περιποιημένα και καλοσχηματισμένα, καθώς έτσι μπορούν να αναδείξουν τα γοητευτικά στοιχεία του, ακόμα κι αν δεν φοράμε ίχνος μακιγιάζ. Σημαντικό ρόλο όμως παίζει και η φροντίδα των φρυδιών με εξειδικευμένα προϊόντα τα οποία εξασφαλίζουν την πυκνότητά τους (ένα από τα προβλήματα που απασχολεί ολοένα και περισσότερες γυναίκες).

Η λύση βρίσκεται στην εφαρμογή ενός vegan σέρουμ με ενεργά βοτανικά συστατικά τα οποία θρέφουν τα φρύδια, βοηθώντας τα να αποκτήσουν πλούσια και πυκνή εμφάνιση. Οι beauty experts ορκίζονται στο invati brow™ thickening serum της σειράς Invati Advanced™, της Aveda. Πρόκειται για έναν ορό με 96% φυσικά προερχόμενο και vegan, ο οποίος προσφέρει στα φρύδια υγιή όψη με όγκο και πυκνότητα, ενώ παράλληλα τα αναζωογονεί.

Η φόρμουλα ενεργών βοτανικών συστατικών του ορού παρέχει προστασία αφού το Ιαπωνικό knotweed διεισδύει πρώτα στους θύλακες των τριχών και βοηθά την υποστήριξη της φυσικής τους κερατίνης. Επίσης, χαρίζει αναζωογόνηση, χάρη στο Ginseng  και τον βιολογικά πιστοποιημένο κουρκουμά που συνδυάζονται με άλλα βοτανικά ενεργά συστατικά κι έτσι θρέφουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, βοηθώντας την αποκατάσταση της συνολικής εμφάνισης των φρυδιών.

avedaserum

Τέλος, προσφέρει όγκο, χάρη  στο φρούτο Amla, ένα αγιουρβέδικο βότανο που χρησιμοποιούν οι Ινδοί για αιώνες, ώστε να διατηρήσουν την υγιή εμφάνιση των μαλλιών τους, δίνει όγκο σε κάθε μεμονωμένη τρίχα, κάνοντας τα φρύδια να δείχνουν πυκνά και γεμάτα. 

Επιπλέον, η φόρμουλα περιέχει γλυκερίνη και καφεΐνη, δύο συστατικά που ενυδατώνουν  την επιδερμίδα κάτω από τα φρύδια.  Το serum απορροφάται  ευκολά και μεταφέρει τα συστατικά γρήγορα ώστε τα φρύδια να αποκτήσουν τη θρέψη που χρειάζονται για να έχουν όμορφη εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα