Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα εφαρμόσεις εύκολα και γρήγορα το foundation σύμφωνα με αυτό το τρικ στο TikTok που έγινε viral

Κι όμως, «πιάνει»!



Το foundation αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας πολλών γυναικών. Είναι το προϊόν που θα εφαρμόσεις σχεδόν πριν από κάθε έξοδο προκειμένου να χαρίσεις στο δέρμα ομοιόμορφο τόνο και λάμψη και να δείχνεις πιο ξεκούραστη και εντυπωσιακή.

Μέχρι τώρα, γνωρίζαμε ότι το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί είτε με ένα σφουγγαράκι, είτε με πινέλο μακιγιάζ είτε ακόμα και με τα δάχτυλα των χεριών, καθώς έτσι πετυχαίνεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Κι όμως, από ότι φαίνεται, οι φανς της δημοφιλούς πλατφόρμας TikTok έχουν ανακαλύψει ακόμα έναν τρόπο για να φοράς το foundation!

Όπως θα δεις στο βίντεο παρακάτω, μια γυναίκα χρησιμοποιεί ένα jade roller, το γνωστό εργαλείο ομορφιάς που χαρίζει σε όσες το χρησιμοποιούν αλαβάστρινη επιδερμίδα, νεανική και λαμπερή όψη, καθώς κάνει όλα τα προϊόντα, κυρίως τα oily, να απορροφώνται πιο γρήγορα και να έχουν ακόμα πιο ενισχυμένη και αποτελεσματική δράση στο δέρμα, μέσα από το μασάζ.

Η makeup artist Avonna Sunshine δημιούργησε ένα βίντεο λοιπόν μέσα από το οποίο προτείνει αυτή την εναλλακτική λύση του jade roller. Η ίδια αφού έβαλε την ποσότητα του foundation που ήθελε στο πρόσωπό της, στη συνέχεια το άπλωσε κάνοντας μασάζ με αυτό το εργαλείο.

https://www.tiktok.com/@avonnasunshine/video/7026401285767236869?sender_device=pc&sender_web_id=7031928714498213382&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0 

 

Όπως υποστηρίζει, αυτός ο τρόπος είναι πιο αποτελεσματικός, μιας και σε αντίθεση με ένα σφουγγαράκι ή ένα πινέλο, το jade roller δεν απορροφά καθόλου ποσότητα προϊόντος, κάτι που σημαίνει πως κάνεις οικονομία στο foundation και με μικρότερη ποσότητα πετυχαίνεις την επιθυμητή κάλυψη.

Εσύ, θα το δοκίμαζες;

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.