Το μοντέλο Freja Beha μάς αποκαλύπτει τα 5 μυστικά της ομορφιά της

Καν’ το όπως οι Σκανδιναβές!

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Η Freja Beha είναι αυτό που όλες οι γυναίκες θα ζηλεύαμε: η επιτομή της ομορφιάς, μια αβίαστα κομψή γυναίκα, με χαλαρό σκανδιναβικό, chic look. 

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην καμπάνια του Hugo Boss για το νέο άρωμα Hugo Woman, το μοντέλο από τη Δανία μάς αποκαλύπτει τα μυστικά της καθημερινής της περιποίησης, εκείνα δηλαδή, που αν κι εσύ ακολουθήσεις πιστά, θα διατηρήσεις ένα δροσερό ύφος. 

frej750.jpg

Ας δούμε τι μας είπε:

1. Ακολουθεί μια λιτή ρουτίνα περιποίησης, που περιορίζεται σε ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου, εβδομαδιαία απολέπιση και εφαρμογή μιας  oil-free ενυδατικής.

2. Αποφεύγει το makeup και το έντονο χρώμα στα νύχια.

3. Φροντίζει ώστε το πρόσωπο της να δείχνει πάντοτε ξεκούραστο και φρέσκο, δημιουργώντας καμπύλες στις βλεφαρίδες της. Για να τις τονίσει ακόμα περισσότερο, όταν πρόκειται για μια επίσημη εμφάνιση, χρησιμοποιεί έντονο μάσκαρα με κυρτό βουρτσάκι, που τις επιμηκύνει. 

4. Πιστεύει ακράδαντα στη δύναμη της θετικής ενέργειας και δεν χάνει ποτέ το ραντεβού της σε ένα από τα καλύτερα spa της Νέας Υόρκης, όπου χαλαρώνει στα χέρια των έμπειρων μασέρ. 

5. Λατρεύει το άρωμα λεβάντας και γιασεμιού, καθώς και τις ξυλώδεις νότες, γιατί της θυμίζουν την παιδική της ηλικία. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares