Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το μυστικό στο μακιγιάζ της Victoria Beckham για χείλη με σέξι όγκο

Με δύο μόνο προϊόντα μπορείς και εσύ να το πετύχεις



Το αγαπημένο μας posh girl «ξαναχτυπά»! Αυτή τη φορά όχι με κάποια στιλιστική πρόταση – ωδή στην κομψότητα, αλλά με ένα εξαιρετικό tip για το μακιγιάζ των χειλιών, το οποίο σίγουρα θα λατρέψεις μόλις το δοκιμάσεις.

Η Victoria Beckham, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί και σε beauty icon, δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του beauty brand της στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράστηκε το μυστικό της για χείλη γεμάτα όγκο.

Η σταρ ακολουθεί μια τάση που έρχεται από τα 90’s και όπως θα δεις στο βίντεο, εφαρμόζει μολύβι χειλιών σε nude απόχρωση, η οποία ταιριάζει όπως λέει άψογα με τον τόνο της επιδερμίδας της. Όπως εξηγεί η Victoria, στην αρχή εφαρμόζει το μολύβι ελαφρώς πάνω από το περίγραμμα των χειλιών της για να τα κάνει να δείχνουν πιο juicy και μεγάλα, ενώ στη συνέχεια, ενώνει με το μολύβι τις δύο καμπύλες των χειλιών στο σημείο που ονομάζεται «cupid’s bow».

Η Victoria Beckham χρησιμοποιεί τα αγαπημένα της προϊόντα από τη Victoria Beckam Beauty make up collection της και συγκεκριμένα, το Posh Lipstick στην απόχρωση Pout και μολύβι έναν τόνο πιο σκούρο. 

Δες το βίντεο που ανέβασε η σταρ:

 

https://www.instagram.com/p/CZezoRFORKr/ 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @victoriabeckham

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department