Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτό είναι το κραγιόν που φόρεσε η Cate Blanchett στα φετινά βραβεία SAG

Η τελετή επέστρεψε στο Λος Άντζελες και η απονομή έγινε παρουσία κοινού μετά από δύο χρόνια 



Τα 28α βραβεία SAG είναι γεγονός. Δύο χρόνια μετά τη μετάδοση του ψηφιακά λόγω της πανδημίας, ο θεσμός επέστρεψε στο κόκκινο χαλί , με την απονομή να πραγματοποιείται παρουσία κοινού. Οι λαμπερές καλεσμένες του σινεμά και της τηλεόρασης, πολλές. Η Nicole Kidman, η Lady Gaga, η Reese Witherspoon είναι κάποια μόνο από τα ονόματα που έστρεψαν όλα τα βλέμματα επάνω τους. Ανάμεσα τους και η Cate Blanchett, η οποία εμφανίστηκε με μcustom μεταξωτό column dress Giorgio Armani Privé και κοσμήματα Pomellato και έκανε να φλας των φωτογράφων να αστράψουν.

Η Cate Blanchett ήταν υποψήφια για το βραβείο «Oustanding Performance by a Female Actor in a Supporting Role» στο Nightmare Alley και για το βραβείο «Oustanding Performance by a Cast in a Motion Picture» στο Don't Look Up.

 

Όπως συμβαίνει με κάθε της εμφάνιση, η χολιγουντιανή ηθοποιός ήταν super chic, ενώ αυτό που ξεχώρισε ήταν το μακιγιάζ της, το οποίο ήτανς ανεπιτήδευτα θηλυκό και έδινε έμφαση στην επιδερμίδα της, που ήταν λαμπερή, ενυδατωμένη και νεανική.

To μακιγιάζ της Cate Blanchett επιμελήθηκε ο οίκος Armani Βeauty, του οποίου αποτελεί Global Beauty Ambassador.  Για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα, οι makeup artists εφάρμοσαν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αποδοτικότητας που ανήκουν στη συλλογή του οίκου.

Το look της Cate Blanchett απέκτησε ρομαντικό χαρακτήρα με την εφαρμογή ενός κραγιόν το οποίο δίνει όπως μπορείς να παρατηρήσεις και στη φωτογραφία, ένα σατινέ φινίρισμα. Πρόκειται για το Lip Power του οίκου Armani Beauty, στην απόχρωση 502 – Desire. 

Αυτό το κραγιόν εξασφαλίζει άνεση και αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Χάρη σε έναν μοναδικό συνδυασμό ελαίων και στην υψηλή συγκέντρωση σε χρωστικές, ντύνει τα χείλη με ζωηρό, απόλυτα πιστό χρώμα που παραμένει άνετο ολόκληρη την ημέρα.

armanipower

Διάσημος για την ενδυνάμωση μέσω της ομορφιάς και για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, ο οίκος Giorgio Armani εξυμνεί μια χαρισματική, αισθησιακή θηλυκότητα. Το μακιγιάζ, όπως τα ρούχα ή τα αξεσουάρ, χαρίζει ξεχωριστή γοητεία!

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @morag_ross_makeup_artist

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.