Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτή είναι η ωραιότερη τελετουργία ομορφιάς και ευεξίας για να επαναφέρεις τη λάμψη και την ξεκούραστη όψη στην επιδερμίδα σου

Ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι μετά τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα και όχι μόνο



Τις γιορτινές ημέρες συνηθίζουμε να περιποιούμαστε λίγο παραπάνω για να αναδείξουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, όμως το ξενύχτι σε συνδυασμό με την κακή διατροφή και την ενδεχόμενη κατανάλωση αλκοόλ, έχει αρνητικές συνέπειες στην υγεία της επιδερμίδας. Για να επαναφέρεις τη λάμψη και την ξεκούραστη όψη της, σου προτείνουμε να ακολουθήσεις μια χαλαρωτική τελετουργία ομορφιάς και ευεξίας από την άνεση του σπιτιού σου!

Η «αυτοφροντίδα» που είναι μια από τις πιο hot τάσεις της εποχής, έρχεται λοιπόν στο σπίτι σου μέσα από τη νέα, φρέσκια καινοτομία της Foreo: τη συλλογή Farm To Face Sheet Mask Collection, μια νέα συλλογή υφασμάτινων μασκών προσώπου διπλής λειτουργίας.

Με την εφαρμογή αυτού του beauty προϊόντος στο πρόσωπο θα αισθανθείς αμέσως τη διαφορά στην επιδερμίδα σου. Φτιαγμένη με αγνά και φυσικά συστατικά, κάθε μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κανονική sheet mask για μια χαλαρωτική θεραπεία 20 λεπτών ή ως ενισχυμένη μάσκα προσώπου σε συνδυασμό με την έξυπνη συσκευή UFO 2, η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία Hyper-Infusion για να ενισχύσει την απορρόφηση των συστατικών της μάσκας, για απαλή, λεία, λαμπερή επιδερμίδα σε μόλις 2 λεπτά.

Πώς όμως καταφέρνει και έχει θαυματουργές ιδιότητες αυτή η συλλογή sheet masks; Αναπτυγμένες με υψηλής ποιότητας συστατικά από προσεκτικά επιλεγμένους προορισμούς από όλο τον κόσμο, αυτές οι φυσικές, φυτικές υφασμάτινες μάσκες είναι σαν ένα αναζωογονητικό smoothie για την επιδερμίδα γεμάτο με βασικές βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που γεμίζουν το πρόσωπό και διατηρούν μια φρέσκια, υγιή λάμψη.

acaisheet

Τέλος, αυτές οι μάσκες είναι φιλικές προς το περιβάλλον, ένας ακόμα πολύ σπουδαίος λόγος για να τις προτιμήσεις. Είναι πλήρως βιοδιασπώμενες, βιώσιμες ως προς τη χρήση ενέργειας και φυσικών πόρων και 10 φορές πιο ανθεκτικές στην ανάπτυξη βακτηρίων από το βαμβάκι - και προσαρμόζονται όμορφα σε κάθε σχήμα προσώπου.

greenteasheet

Η συλλογή περιλαμβάνει το Bulgarian Rose που είναι εμπλουτισμένο με ροδόνερο από τη Βουλγαρία και πολύτιμο έλαιο jojoba, για απαλή ενυδάτωση, το Μέλι Manuka που είναι εμπλουτισμένο με αρωματικό μέλι Manuka από τη Νέα Ζηλανδία και αλλαντοΐνη για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας, το Coconul Oil με μαλακό έλαιο καρύδας από την Ινδονησία και νερό καρύδας για να θρέψει ελαφρά, το Acai Berry με την υπερτροφή Acai Berry από τη Βραζιλία και βούτυρο καριτέ για να λειαίνει και να προσφέρει αντιγηραντική δράση και το Πράσινο τσάι με αντιοξειδωτικό πράσινο τσάι από την Ιαπωνία και εκχύλισμα ρίζας Ulmus Davidiana για καθαρισμό.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department